Simona Ionescu / Redactor Șef

Minune! Bănică a postat prima fotografie împreună cu iubita sa

Minune! Bănică a postat prima fotografie împreună cu iubita sa
Smiley și Gina Pistol au început să-și pună selfie-uri. Iată că și Ștefan Bănică s-a pus pe treabă. După 8 ani de relație (!) în care a evitat cu grație orice selfie alături de iubita sa, iată că a făcut pasul cel mare.

„Noi” a scris Bănică alături de imaginea surprinsă într-un peisaj montan unde, Lavinia Pârva stă cu capul sprijinit de el, într-un gest de mare tandrețe. Imaginea a strâns peste 16.500 de aprecieri, una chiar de la protagonista care, de bucurie, a „comentat” cu o inimioară de culoare roșie.

Fanii au reacționat și ei. „Cea mai frumoasă femeie din viața ta!”, i-a scris cineva. Cert este că Ștefan Bănică a avut nevoie de opt ani de relație, ca să fie suficient de curajos  pentru a posta o primă poză „oficială” cu el și cu Lavinia, pe contul său de Instagram.

„Parcă sunteți în Liceenii! Păcat că acei ani nu se mai întorc. Aveți grijă unul de celălalt și iubiți-vă, că viața este scurtă!”, a comentat o doamnă. „Un duet împreună pe când?”, este curios un alt fan. „Cea mai frumoasă și mai finuță femeie din viața ta!”, este de părere un alt fan.

Iubire cu vechime

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică sunt împreună de mai bine de opt ani. În anul 2017 s-au căsătorit în mare discreție în Bulgaria, pe malul mării. Doi ani mai târziu, cântăreața l-a făcut tată pe Ștefan pentru a treia oară. Cei doi au mai fost surprinși de fotografi împreună, la diverse evenimente sau pe stradă, dar această fotografie de la munte e prima imagine realizată și postată „de bună voie și nesiliți de nimeni”.


Tom Cruise își face cascadoriile în altă țară. Iată motivul și ce a ajuns să facă!

Care sunt alimentele care cauzează cele mai dese toxiinfecții alimentare


Pârva a demontat mitul că Ștefan Bănică ar fi un bărbat agresiv. E adevărat, și Mihaela Rădulescu a susținut același lucru: că artistul ar fi cel mai blând om. „Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )”, a conchis Lavinia Pârva într-o emisiune TV.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre