Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman suferă enorm după Catinca. Asistentele i-au spus Oanei ce face mama noapte de noapte, iar vedeta a luat foc. Amenință cu legea

Mioara Roman suferă enorm după Catinca. Asistentele i-au spus Oanei ce face mama noapte de noapte, iar vedeta a luat foc. Amenință cu legea
Oanei Roman nu-i pasă de gurii lumii și își strigă durerea. Așa ceva e strigător la Cer și vrea ca toată lumea să știe drama mamei sale.

Oana Roman nu mai suportă comportamentul surorii sale, Catinca și vrea să se facă dreptate. E mult prea mult pentru Mioara Roman ce i se întâmplă.

După ce le-a spus fanilor că a avut una dintre cele mai frumoase zile, pentru că s-a întâlnit cu Petre Roman, apoi și-a vizitat mama, Oana a pus piciorul în prag și a spus întregii lumi cât de mult suferă Mioara pentru că nu știe nimic de Catinca. Vedeta susține că despărțirea de Marius Elisei nu doar că nu o doare, ci o face fericită, pentru că s-a eliberat, în sfârșit, de relația toxică care nu îi făcea bine. Iar în acest moment își dorește doar să-și știe mama liniștită.

„Mama urlă noaptea după ea și o strigă”

„Știu, iar o să spuneți că-mi spăl rufele în public. Ei, bine, o fac, pentru că trebuie să lămuresc niște lucruri pe care nu vreau să le mai ascund sub covor.

Și cine-și permite să spună declarații mincinoase despre mine, va trebui să-și asume. Am fost la mama și după ce mi-a spus cât de bucuroasă e că am ajuns la ea, m-a întrebat ce face Catinca, unde e, de ce nu vine să o vadă. Iar doamna asistentă mi-a spus că mama se trezește noaptea și o strigă. Urlă după ea, sora mea, Catinca, fata ei.

„Am nevoie doar ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei”

Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, apoi a spus că eu mint și că de fapt vrea să se ducă. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât. (…) Ea spune că eu zic aceste lucru pentru că sunt rănită. Nu draga mea, nu sunt. Marius a plecat de acasă ca în final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam.

Iar pentru mine e o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt rănită, ci foarte fericită. Iar această discuție referitoare la mama nu are nici o legătură. N-am nevoie de milă și compasiune. Am nevoie doar ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei”, a încheiat nervoasă, Oana Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre