Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea se joacă cu focul și s-ar putea să se ardă. Declarația prezentatorului i-a uimit pe toți medicii

Mircea Badea se joacă cu focul și s-ar putea să se ardă. Declarația prezentatorului i-a uimit pe toți medicii
În timp ce jumătatea sa, Carmen Brumă are mare grijă la alimentație și hidratare, la Mircea Badea lucrurile stau total invers.

Mircea Badea are un obicei straniu pe care nimeni nu pare să-l înțeleagă. Iată ce face prezentatorul de 30 de ani.

Mircea Badea se joacă cu focul și s-ar putea să se ardă. Declarația prezentatorului i-a uimit pe toți medicii

După ce a citit o știre despre dezavantajele consumului de energizante, Mircea Badea a vorbit a declarat în emisiunea pe care o moderează la Antena 3 CNN că nu mai bea apă de 30 de ani.

„Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut…”

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani.

Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea la Antena.

Medicii sunt șocați de comportamentul prezentatorului

Comportamentul prezentatorului i-a șocat pe medici care spun că nu e bine cum procedează și că ar fi bine să-și vadă de sănătate. „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’.

Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai adăugat Mircea Badea.

Declarația lui Mircea Badea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât acesta își etalează fizicul pe rețelele de socializare, iar Carmen Brumă este o promotoare a sportului și a stilului de viață sănătos.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre