Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce urări a primit Mircea Badea. Bani, mașini, vacanțe și emisiuni misterioase

Ce urări a primit Mircea Badea. Bani, mașini, vacanțe și emisiuni misterioase
Mircea Badea a împlinit 47 de ani, chiar de Dragobete. Colegii i-au pregătit mai multe surprize pe care i le-au livrat la pasa cu Mihai Gâdea. Vedeta postului Antena 3 a arătat și poze de acum 23 de ani, când era la începutul carierei. Ce urări a primit vedeta.

Mircea Badea a fost surprins și anul acesta de colegii săi. De ziua lui, pe 24 februarie, a fost la muncă, la măsuța de unde realizează de 16 ani emisiunea ”În gura presei”.

Chiar dacă spune mereu că nu îi plac cadourile de ziua lui, vedeta Antenei 3 a primit cu vârf și îndesat. Surprizele au curs, iar spectatorii s-au distrat  copios. Uite ce urări a primit Mircea Badea!

Ce urări a primit Mircea Badea

Mircea Badea a primit aproape 5.000 de urări de ziua lui, din 24 februarie. Vedeta postului Antena 3 a postat patru poze primite de la buna sa prietenă Teo Trandafir, făcute de ziua lui acum 23 de ani.

Mircea Badea a postat patru poze primite de la buna sa prietenă Teo Trandafir, făcute de ziua lui acum 23 de ani.
Mircea Badea a reciclat ursulețul primit acum 23 de ani. Este favoritul lui Vlăduț, fiul vedetei

17.000 de persoane au apreciat aceste poze. Însă, primul care a comentat pozele a fost o surpriză pentru Mircea Badea. ”Frumos costumul”, i-a scris fostul mare fotbalist Adrian Mutu.

Cine nu a văzut miercuri, 24 februarie, emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza zilei”, a pierdut o porție uriașă de râs.

Seara târziu, pe pasa cu Mihai Gâdea, Mircea Badea a fost bombardat de surprize. Colegii i-au făcut urări frumoase. Însă, cele mai emoționante cuvinte le-a rostit adorabilul Vlăduț, fiul vedetei. La cei 6 ani, Vlăduț i-a urat lui tati bani, mașini, vacanțe și emisiuni secrete și misterioase.

Telespectatorii emisiunii ”Sinteza zilei” sunt obișnuiți să revadă momentele când Mircea Badea face show. Așa s-a întâmplat și miercuri. Totuși, a lipsit cel mai haios moment: când Mircea Badea povestea întâmplarea cu Gică Petrescu. Facem cuvenita completare.


De ce Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui. Împlinește 47 de ani

Dezvăluiri despre „joaca” lui Mircea Badea. Ce bani câștigă din pariuri sportive

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre