Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Dinescu pleacă de la TVR. Aflați motivul!

Mircea Dinescu pleacă de la TVR. Aflați motivul!
E oficial. Mircea Dinescu pleacă de la TVR. Își va muta emisiunea culinară pe alt post TV.

Mircea Dinescu pleacă de la TVR. Mircea Dinescu își ia bagajele și pleacă după mulți ani din televiziunea română. Pleacă la postul de televiziune Prima TV. Noua emisiune a lui Mircea Dinescu, „Poezie și Delicatețuri”, va debuta în martie pe postul Prima TV. 

„Formatul acestei emisiuni îl am de 15 ani și faptul că a rezistat atât de mult și nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună așa: Opriți istoria, cobor la prima.

Din luna martie chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare. Am discutat și iată că mă aventurez aici cu emisiunea Poezie și delicatețuri. Deci mai puțină politică și mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei”, a spus Mircea Dinescu.

Mircea Dinescu a prezentat „Politică și delicatețuri”

Mircea Dinescu pleacă de la TVR. În urmă cu două săptămâni s-a încheiat ultimul sezon al emisiunii sale de la TVR. Andreea Berecleanu, prezentatoarea Focus 18:00 la Prima TV, a fost invitata lui Mircea Dinescu în ultima emisiune Politică și delicatețuri la postul național de televiziune.

Mircea Dinescu a început la TVR în martie 2014 emisiunea „Politică și Delicatețuri”. La vremea respectivă, Mircea Dinescu realizase emisiunea la Realitatea TV.

„Pot să spun doar atât: Aveam eu un vers într-o poezie, într-o carte care trebuia să apară înainte de 1989, dar nu mi-au dat voie. Opriți istoria, cobor la prima. Emisiunea Poezie și Delicatețuri, din câte știu, este printre cele mai urmărite de la TVR. Știu că prima este Vedeta populară, apoi este Poezie și Delicatețuri“, a mai spus Mircea Dinescu, potrivit paginademedia.ro.

Horoscop Minerva – 11 februarie. Leilor li se deschid noi surse de venit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre