Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirela Vaida este de neoprit. Ce a reușit să le facă rivalilor, este incredibil

Mirela Vaida este de neoprit. Ce a reușit să le facă rivalilor, este incredibil
Nici măcar problemele cu agresoarea care a intrat peste ea în studio, în timpul emisiunii, nu au reușit să o încetinească măcar. Amintim că în primăvară, cunoscuta prezentatoare s-a trezit, în direct, cu o femeie dezbrăcată care a intrat în platou și a încercat să o rănească cu o piatră.

Cu toate acestea, Mirela Vaida este de neoprit. Cifrele vorbesc de la sine. Practic, e clar pentru toată lumea, nimeni nu o poate întrece când vine vorba de audienţe la nivel naţional. PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă, nici joi după-amiază. Antena 1 cu Acces Direct a avut, din nou, cele mai bune cifre de audienţă.

Antena 1 a dat din nou lovitura cu emisiunea Acces Direct, prezentată de către Mirela Vaida. Cei de la PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă pe tronsonul orar 17.00-19.00, când a fost emisiunea Acces Direct. Cifrele de audienţă de la nivel naţional spun totul.

Mirela Vaida este de neoprit

Mirela Vaida a dat din nou marea lovitură cu Acces Direct. Subiectele emisiunii care a început la ora 17.00, i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură. Cifrele de audienţă de la nivel naţional, consultate de către Capital.ro spun totul.

Chiar din primele două tronsoane ale emisiunii, Mirela Vaida a spulberat audiențele altor televiziuni, chiar dacă pe PRO TV erau Ştirile, iar pe Kanal D serialul Puterea dragostei. 4,5 şi 5,5 a avut Acces Direct între 17.00 şi 17.30, la distanţă de Ştirile PRO TV şi Kanal D.

De altfel, dominarea Acces Direct a continuat şi pe ultimele două tronsoane de audienţă ale orei 17.00. 5,5 şi 4,7 a obţinut Mirela Vaida, în timp ce PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă să se apropie de cifrele de audienţă la nivel naţional ale Antenei 1.

Mirela Vaida l-a bătut şi pe Cabral

Şi după ora 18.00, cifrele de audienţă la nivel naţional au fost de partea Antenei 1 şi Acces Direct,. Pe PRO TV a început emisiunea Ce spun românii, prezentată de către Cabral, iar la Kanal D a continuat a doua oră din serialul Puterea Dragostei.

Prima jumătate a orei 18.00 a continuat să aparţină Acces Direct, care a avut audienţe de peste 5, în timp ce Cabral şi PRO TV au fost pe locul secund cu 4 şi 3,7. Kanal D a completat podiumul. Singurul slot de audienţă al orei câştigat de Cabral şi de emisiunea Ce spun românii a fost între 18.30 şi 18.45. 5 a avut PRO TV, în timp ce Acces Direct, dpar 4,5. Totuşi, şi ultimul tronson de audienţă al orei 18.00 a aparţinut tot Mirelei Vaida cu Acces Direct. În tot acest interval, Kanal D a fost pe locul trei.

Sursa foto: Instagram

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat. E subordonata ministrului Raluca Turcan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre