Simona Ionescu / Redactor Șef

Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, a avut o cerință surprinzătoare în fața judecătorilor

Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, a avut o cerință surprinzătoare în fața judecătorilor
Cu o săptămână în urmă, Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri la 2 Mai, a fost scoasă din arest și dusă în fața judecătorilor.

Miruna Pascu le-a cerut judecătorilor să fie pusă în arest la domiciliu, pentru că trebuie să aibă grijă de celălalt fiu minor, în vârstă de 16 ani. „Acum pozează în mamă model”, a fost un comentariu al unei surse din cadrul achetei. Miruna Pascu este cercetată și pentru că i-ar fi procurat fiului droguri.

Cum arată mama lui Vlad Pascu după o săptămână după gratii

Îmbrăcată în trening și vizibil obosită, când a fost urcată în duba poliției femeia a considerat că e oportun să arate că situația nu a reușit să o doboare. Astfel, a zâmbit pentru camerele de filmat ale jurnaliștilor, în pofida contextului.

Reamintim că Miruna Pascu a ajuns în arest după ce a amenințat-o pe fosta iubită a fiului său să nu depună mărturie împotriva lui. Femeia a recunoscut că a vrut să o influențeze pe tânără, dar a menționat că nu s-a gândit niciodată că face un lucru împotriva legii. Ci pur și simplu a vrut să-i protejeze pe tinerii implicați în acest dosar, consumatori și chiar dependenți de substanțe interzise.

Tatăl lui Vlad Pascu este sub control judiciar

Audiat de DIICOT a fost și tatăl lui Vlad Pascu, care a fost pus să dea informații privind petrecerile date de fiul său, în casa sa, la care se consumau droguri.

Miruna Pascu vrea să fie lăsată acasă

După ce locuința a fost percheziționată, bărbatul a fost acuzat de nerespectarea armelor și munițiilor și este cercetat sub control judiciar. După ce a încercat să dea cu scuterul peste jurnaliști, s-a trezit cu un alt dosar penal. Este acuzat și de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vlad Pascu a mai fost prins de două ori cu droguri

Tânărul care a ucis doi oameni la 2 Mai are un istoric lung de consum de droguri, dar și de probleme cu legea.

Prima dată când a fost prins cu substanțe interzise a fost în adolescență, însă nu a fost pus sub acuzare pentru că nu avea vârsta legală. Anul trecut s-a întâmplat din nou, dar oamenii legii au considerat că are asupra lui o cantitate prea mică de droguri.

Potrivit surselor, băiatul a început să consume droguri de la 13 ani, iar mama sa știa. Mai rău, aceasta i-ar fi făcut rost de medicamente care se puteau lua doar din farmaciile spitalelor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre