Simona Ionescu / Redactor Șef

Misterioasa relație a Alexandrei Stan cu un magnat imobiliar. Iubire sau afacere?

Misterioasa relație a Alexandrei Stan cu un magnat imobiliar. Iubire sau afacere?
După mai multe relații care nu au dus nicăieri, Alexandra Stan se pare că a tras lozul cel mare când l-a cunoscut pe milionarul Darcy Troch. Cei doi par că trăiesc fiorii dragostei, iar Alexandra simte nevoia să arate tuturor ce fericită e. Misterul din jurul relației încă plutește.

Au trecut doi ani de când Alexandra Stan a avut parte de un divorț dureros. Suferința a trecut, iar artista pare că trăiește acum cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de milionarul Darcy Troch. Cei doi și-au asumat relația.

Alexandra și Darcy în tandrețuri

Cei doi par că nu se mai feresc de ochii curioșilor și au fost văzuți cum se sărutau în plină stradă, fără să le pese de ochii curioșilor. De asemenea, pe contul de socializare al magnatului imobiliar a apărut un video în care Alexandra, purtând o rochie albă, cu spatele gol și antreprenorul care vinde case de lux în Spania dansează fericiți, ciocnesc un pahar cu vin și stau liniștiți pe iarbă, la un picnic. Să fie oare un simplu shooting de promo pentru o superbă locuință sau Alexandra și milionarul chiar se iubesc mai mult pe zi ce trece?

Alexandra, în rochie albă alături de Darcy

Sau, pur și simplu, îmbină utilul cu plăcutul? Doar timpul este cel care va spune care este adevărul și dacă artista și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche la care tânjește atât de mult. Până atunci însă Alexandra se bucură de frumusețea Spaniei, unde a fost plecată de mai multe ori în ultimele luni.

În acest moment Alexandra și Darcy trăiesc iubirea la distanță și toată lumea e curioasă să știe ce se va întâmpla în viitor.

Pare că vedeta s-a obișnuit cu acest du-te-vino, pentru că nu cu mult timp în urmă povestea cât de greu îi este să aibă o relație. „Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat”, a mărturisit blonda.

Alexandra a spus că își dorește un bărbat sincer, să nu fie superficial și e important „să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre