Simona Ionescu / Redactor Șef

Misterul morții lui DJ Lalla se adâncește. Gestul suspect făcut de bărbatul la care stătea

Misterul morții lui DJ Lalla se adâncește. Gestul suspect făcut de bărbatul la care stătea
Moartea cunoscutei DJ-ițe Lalla, pe plaja din Constanța, săptămâna trecută, continuă să ridice semne de întrebare, chiar dacă aceasta a fost, între timp, înmormântată. Detaliile care ies la iveală pe parcurs dovedesc seria de greșeli comisă de oamenii legii în timpul anchetei.

Misterul morții lui DJ Lalla se adâncește, la o săptămână de când trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit pe o plajă din Mamaia. Rămâne în continuare învăluit în mister gestul bărbatului care s-a aflat lângă DJ Lalla în ultimele minute ale vieții ei.

Inițial, camerele de supraveghere o surprind pe DJ Lalla la 8:31 când iese din blocul unde era găzduită de Bogdan Munteanu, un bărbat cunoscut pe TiokTok. Acesta le-a spus anchetatorilor că tânără a părăsit locuința ca să vadă răsăritul pe plajă. La ora la care părăsea blocul, soarele era răsărit însă de ore bune. Așa cum e surprinsă în imagini, tânăra are căști în urechi, părul prins, e îmbrăcată într-un tricou și geacă.

DJ Lalla a fost surprinsă la ora 8:31, ieșind din bloc. NU s-a dus să vadă rărăsitul, așa cum susținea gazda sa (Sursa foto: captură video TikTok)

Poartă colanți și este încălțată cu o pereche de adidași. Din gesturi, pare că vorbește la telefon și zâmbește. Se uită în jur, după ce aruncă un ambalaj la gunoi și se îndreaptă spre o alee. La 8:40 iese din complex și traversează parcarea mai multor cluburi din zonă, mergând alert, spre plajă, unde și ajunge în scurt timp, fiind surprinsă de alte camere de supraveghere.

Misterul rămâne. Cine era persoana care a însoțit-o pe DJ lalla pe plajă

Camera de supraveghere a unui hotel, setată cu o oră în urmă, o surprinde pe DJ Lalla la 8:54, pe plajă. Un minut mai târziu alături de ea apare încă o persoană. DJ Lalla și cealaltă persoană stau foarte aproape de plajă, una lângă cealaltă, și pare că discută. La un moment dat una din cele două persoane intră în mare, în timp ce cealaltă iese din vizorul camerei de supraveghere. Aceeași cameră de supraveghere surprinde, la scurt timp, alte două persoane care se plimbă pe plaja din Mamaia.

Altă cameră de surpaveghere o surprinde pe tânără alergând pe plaja din Mamaia (Sursa foto: captură video TikTok)

Trupul Laurei Roșca a fost descoperit joia trecută, la ora 10:20, de o turistă care ieșise la plimbare pe plajă. Aceasta a alertat poliția, iar oamenii legii au ajuns la fața locului la 20 de minute după apelul la 112. Inițial, aceștia au spus că au ajuns după numai cinci minute. Între timp, la o oră după ce DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă, Bogdan Munteanu, gazda ei, iese din bloc. Bărbatul este surprins de camera de supraveghere și este vizibil agitat vorbit la telefon și dând mesaje.

Ancheta poliției, plină de bâlbe

De aici, erorile făcute de anchetatori în acest caz se țin lanț. De exemplu telefonul Laurei Roșca nu a fost descoperit decât abia după două zile de la constatarea decesului, și numai după ce anchetatorii au decis să apeleze la o aplicație de localizare. Lucrurile personale ale DJ Lalla au fost găsite de un om al străzii: telefonul,  căștile și pantofii. Lipseau colanții și geaca albă, iar tânăra a fost găsită moartă, îmbrăcată doar într-un tricou și lenjerie intimă.

Camera de supraveghere a unui hotel surprinde gestul suspect al bărbatului misterios care i se alătură celei ce pare că este DJ Lalla. Imaginile sunt neclare și vor trebui expertizate (Sursa foto: captură video TikTok)

Conform raportului medicilor legiști moartea tinerei a fost cauzată de înec, în plămânii acestea găsindu-se inclusiv nisip. Poliția din Constanța a afirmat că, în acest moment, se merge pe două ipoteze: accident sau sinucidere, pentru că pe trupul fetei nu s-a găsit nicio urmă de violență.

Sursa foto: Instagram, capturi video TikTok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre