Simona Ionescu / Redactor Șef

Misterul persistă. Ce s-a întâmplat cu iubita presupusului fiu a lui Alain Delon, găsit mort în locuința sa

Misterul persistă. Ce s-a întâmplat cu iubita presupusului fiu a lui Alain Delon, găsit mort în locuința sa
Au apărut noi date despre ancheta deschisă la Paris după moartea lui Ari Boulogne, bărbatul care de ani de zile a pretins că este fiul nelegitim al lui Alain Delon. Pe 20 mai, acesta a fost găsit decedat în apartamentul lui, iar iubita sa a fost arestată preventiv.

Presa franceză a venit cu informații despre ce s-a petrecut cu fotograful Ari, în vârstă de 60 de ani, și de ce a fost acuzată femeia de 58 de ani pentru omor prin imprudență și neasistarea unei persoane aflate în pericol.

Așa cum am anunțat la vremea respectivă, sâmbătă, 20 mai, Christian Boulogne, cunoscut în Franța sub numele de Ari și ca fiu neligitim al lui Alain Delon, a fost găsit mort în locuința sa, într-o „stare avansată de descompunere”. Partenera sa de viață a anunțat Poliția, dar a fost reținută la momentul respectiv pentru „neasistarea unei persoane aflate în pericol”. Bărbatul era hemiplegic (semiparalizat) și avea nevoie de asistență pentru activitățile zilnice. Starea cadavrului l-a făcut pe medicul legist să declare că Ari era mort de mai multe zile.

Audiată la poliție, femeia, pe nume Yasmina, a declarat că iubitul ei ar fi murit din cauza unei supradoze. Ea le-a spus anchetatorilor că abia se întorsese dintr-o vacanță cu fiul ei de 21 de ani și l-a găsit pe Ari mort, în sufragerie. Cauza oficială a morții va fi stabilită după ce va ieși rezultatul final al autopsiei, a scris Le Parisien.

Femeia a fost arestată preventiv de instanță, două zile mai târziu, pentru omor prin imprudență și neasistarea unei persoane aflate în pericol. Conform unei informații apărute în Paris Match, ea a fost trimisă în judecată și pentru transport, posesie și trafic de droguri.


Ari Boulogne în 2001. FOTO: Profimediaimages.ro

Ce i-a spus Alain Delon lui Ari Boulogne când i-a cerut să-l recunoască drept fiu

Născut în anul 1962,  sub numele de Christian Aaron Päffgen (al mamei), Ari s-a considerat întotdeauna fiul lui Alain Delon și al cântăreței germane Nico, afirmație pe care actorul francez a negat-o întotdeauna. Alain Delon a recunoscut doar că a avut o scurtă aventură cu mama lui Ari, supranumită „Garbo a punk-ului”, model, cântăreață, actriță și muză a trupei Velvet Underground. Totuși, în copilărie, Ari a fost crescut de mama lui Alain Delon, Edith Boulogne, și adoptat de soțul acesteia, Paul Boulogne. Băiatul a încercat de multe ori să-l convingă pe celebrul actor să-l recunoască drept fiu, dar starul a negat mereu orice legătură de sânge cu Ari și a refuzat să facă un test ADN.

Alain Delon, tânăr și la 80 de ani

Într-un interviu acordat în 1986, Ari Boulogne povestea una dintre puținele întâlniri pe care le-a avut cu Alain Delon. Spunea că l-a marcat pe viață. Legendarul actor francez a venit să-și viziteze mama bolnavă, iar apoi l-a invitat în mașina lui, unde i-a spus următoarele:

„Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată”, i-ar fi spus Alain Delon.

Dacă a fost sau nu fiul lui Alain Delon, rămâne un mister, îngropat odată cu dispariția lui Ari. Totuși, la moartea sa, băiatul lui Alain Delon, Anthony Delon a scris un mesaj emoționant în memoria presupusului frate, mai mare cu doi ani decât el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre