Simona Ionescu / Redactor Șef

Moarte ciudată. Un cântăreț de 35 de ani s-a prăbușit pe scenă

Moarte ciudată. Un cântăreț de 35 de ani s-a prăbușit pe scenă
Un cântăreț foarte iubit de public s-a prăbușit pe scenă în timpul spectacolului său live. Totul pare cidat, iar Poliția investighează cauza morții.

Cântărețul rock brazilian Ayres Sasaki a murit la vârsta de 35 de ani în timp ce se afla pe scenă la un concert. Se pare că s-a electrocutat pe scenă, sâmbătă, 13 iulie, în Salinópolis, Pará, Brazilia, după cum au relatat site-ul brazilian de știri Istoé Gente, The Sun și The Mirror.

„Cooperăm pe deplin cu autoritățile competente pentru clarificarea corectă a evenimentelor”

Cântărețul, în vârstă de 35 de ani, a murit imediat după ce a îmbrățișat un fan ud leoarcă în timpul unui concert la Hotelul Solar din Salinopolis, Brazilia. Contactul dintre ei a făcut ca un cablu din apropiere să emită un șoc electric puternic, care a fost fatal – este prima ipoteză.

Autoritățile au solicitat rapoarte de expertiză, a relatat Istoé Gente. „Vom oferi sprijin familiei sale. Cooperăm pe deplin cu autoritățile competente pentru clarificarea corectă a evenimentelor. Gândurile și condoleanțele sunt alături de familia și prietenii lui Ayres Sasaki în aceste momente dificile”, este comunicatul Solar Hotel.

„Încă greu de crezut și de asimilat”

Cântărețul rock brazilian Ayres Sasaki a murit la vârsta de 35 de ani

Declarația mătușii lui Ay Sasaki, Rita Matos, pentru Istoé Gente a fost citată de revista People: „Luăm legătura cu persoanele care au fost cu el în acel moment pentru a înțelege cum s-a întâmplat totul. Vom aduna toate informațiile într-o declarație pe care o vom publica în presă”.

La rândul său, regizorul Raphel Macedo deplânge decesul tragic al prietenului său. „Încă greu de crezut și de asimilat! @sasa i.cantor… Atât de mulți ani de prietenie… Alway, o persoană minunată și iubită de toți!”.

„Un tip supercarismatic, talentul său era incredibil”

„Fericit că am făcut parte din călătoria ta… a urmat sfatul de a merge în lumea muzicii și a fost foarte fericit. Sunt sigur că ai vrea să fii amintit prin vocea, bucuria și prietenia ta! Fratele meu, odihnește-te în pace!”.

Adriano Freitas, un alt cântăreț și prieten apropiat al lui Ayres, își amintește cu drag de el. „Eram prieteni în viața de zi cu zi, dincolo de muzică. Un tip supercarismatic, talentul său era incredibil”, a mărturisit acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre