Simona Ionescu / Redactor Șef

Moartea lui Matthew Perry, primele arestări. Cinci persoane au fost acuzate că au legătură cu decesul starului

Moartea lui Matthew Perry, primele arestări. Cinci persoane au fost acuzate că au legătură cu decesul starului
Cinci persoane au fost acuzate că ar avea legătură cu moartea actorului Matthew Perry, potrivit Biroului Procurorului General al SUA. Acuzațiile au fost anunțate joi dimineață în cadrul unei conferințe de presă în Los Angeles.

Printre cei acuzați că au legătură cu moartea lui Matthew Perry, se numără doi medici și asistentul personal al lui Perry. Conform unui comunicat al biroului procurorului SUA, aceștia i-ar fi „distribuit ketamină lui Perry în ultimele săptămâni de viață ale actorului”. S-au făcut primele arestări

„Au profitat de dependență lui Matthew Perry

Procurorul Martin Estrada a declarat că inculpații „au profitat de dependență lui Matthew Perry. Ei știau că ceea ce făceau era greșit”. Îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în serialul „Friends” a murit în octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani.

Perry a fost găsit plutind cu fața în jos în piscina din casa sa din Pacific Palisades. Actorul a murit ca urmare a „efectelor acute ale ketaminei” și a înecului ulterior, potrivit raportului de autopsie al Biroului de Medicină Legală din Los Angeles.

Au fost implicați în anchetă Administrația americană pentru combaterea drogurilor și Serviciul american de inspecție poștală

În luna mai, căpitanul Scot Williams de la Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat pentru CNN că o anchetă privind moartea lui Perry este în curs și de natură penală.

„Ipotetic, există un potențial de vinovăție penală în funcție de ceea ce descoperă ancheta, dar în acest moment, nu am ajuns încă acolo”, a declarat el la momentul respectiv.

Williams a mărturisit că autoritățile cercetează modul în care Perry a obținut drogurile și cine i le-ar fi furnizat. Administrația americană pentru combaterea drogurilor și Serviciul american de inspecție poștală au fost, de asemenea, implicate în anchetă.

Lupta cu dependența

Perry ajunsese că consume 55 de pastile pe zi

Joi, când a anunțat acuzațiile, Estrada a spus că anchetatorii cred că Perry „a căzut din nou în dependență” în toamna anului 2023.

De altfel, actorul a detaliat luptele sale de ani cu dependența de droguri în memoriile sale din 2022, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”. Actorul a mărturisit că a început să abuzeze de medicamente prescrise după ce a fost implicat într-un accident de jet ski pe platoul de filmare al filmului „Fools Rush In” în 1997, când i s-a prescris Vicodin.

Perry a recunoscut că lua 55 de pastile pe zi

Potrivit cărții sale, Perry a ajuns în cele din urmă să ia până la 55 de pastile pe zi, ceea ce a dus la pierderea semnificativă în greutate, care a fost vizibilă în timpul în care lucra la „Friends”. El a menționat că a fost dificil să urmărească transformarea fizică prin care a trecut în timpul perioadei petrecute în serial.

„Eram brutal de slab și bătut atât de rău de boală”, a scris Perry. Vestea morții sale a fost un șoc pentru colegii din serialul Friends, care l-au iubit foarte mult, care dat o declarație comună.

„Am fost mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie”

„Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a suferi și a procesa această pierdere de neimaginat.

În timp, vom spune mai multe, când și cum vom putea. Pentru moment, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume.”, a fost mesajul acestora. 

Sursă foto: Page Six

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre