Simona Ionescu / Redactor Șef

Moartea Regelui Charles e planificată. Operațiunea Menai a fost pusă în mișcare

Moartea Regelui Charles e planificată. Operațiunea Menai a fost pusă în mișcare
Activitatea de planificare a funeraliilor regelui Charles a început deja. Numele de cod este „Operațiunea Menai Bridge”.

Pregătirea funeraliilor regelui Charles a început, de fapt, imediat ce a urcat pe tron. Din nefericire, dată fiind situația în care se află acum Suveranul, această sarcină a devenit urgentă. A fost pusă în mișcare Operațiunea Menai.

Cea mai vârstnică persoană care a urcat pe tronul Marii Britanii

Pregătirile pentru moartea regelui au devenit mai urgente după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer. „Palatul dă impresia că Charles este pe cale de vindecare, dar este încă foarte bolnav. Totuși, el este rege, iar oficialii de la palat sunt suficient de practici pentru a ști că moartea este o posibilitate.”, a declarat o sursă de la Palat.

„De multe ori este dus și adus cu elicopterul”

Regelui Charles i s-au dat doar doi ani de viață

Charles a așteptat mai mult de 70 de ani pentru a purta coroana, fiind cea mai vârstnică persoană din istoria Marii Britanii care a ajuns pe tron.

Bucuria a ținut doar doi ani, pentru că a fost supus unei proceduri pentru prostată, însă medicii au descoperit atunci că Suveranul are mari probleme de sănătate. Pe durata tratamentului, regele Charles s-a retras din viața publică. Drumul a fost greu, dar recent a revenit la viața publică.

Medicii i-ar fi dat doar doi ani de viață regelui Charles

„Are apariții publice, dar pentru perioade mai scurte de timp. De multe ori este dus și adus cu elicopterul. După un angajament, are nevoie de odihnă”, susține sursa. Potrivit informațiilor oferite de RadarOnline, regelui Charles i s-ar fi dat doar doi ani de viață.

Dar Suveranul nu se gândește la înmormântare, ci are alte planuri. Susținător al modernizării monarhiei, Charles are în vedere ca pe viitor tot mai puțini membri ai familiei regale să aibă acces la balconul Palatului Buckingham în timpul unor evenimente precum Trooping the Colour.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre