Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment crucial în relația Anamariei Prodan cu Roland Gavril. Întâlnire de gradul zero

Moment crucial în relația Anamariei Prodan cu Roland Gavril. Întâlnire de gradul zero
Se zice că relația Anamariei Prodan cu Ronald Gavril se conturează pe zi ce trece. Afacerista a avut o întâlnire importantă.

Prezenți la Bacău, unde Ronald Gavril s-a antrenat intens pentru un meci important în SUA, Anamaria Prodan și boxerul au avut parte de o întâlnire importantă.

După antrenament, Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au întâlnit cu mama sportivului, sora și cumnatul acestuia, care au venit la sala de sport. Potrivit informațiilor, mama lui Ronald a vrut să discute mai multe cu fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf despre viitorul fiului său. Sursele susțin că femeia a plăcut-o pe impresară, iar acest lucru duce la o întărire și mai mult a relației dintre cei doi. Anamaria Prodan e liniștită, în sfârșit și spune că privește „cu încredere viitorul”.

Impresara Anamaria Prodan s-a întâlnit cu familia lui Roland Gavril

Cine este sportivul cu care Anamaria Prodan vrea să organizeze o gală de box

Boxerul Ronald Gavril este cu 14 ani mai tânăr decât Anamaria Prodan și, potrivit surselor, este un sportiv milionar, averea sa ridicându-se undeva la cinci milioane de dolari. Este de origine din Bacău și s-a stabilit în Las Vegas. Impresara a petrecut sărbătorile alături de bărbat. Ronald practică boxul la categoria semigrea și are un palmares de 24 de victorii din care 19 prin KO și trei înfrângeri.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au, mai nou, un alt plan important împreună. Acesta e menit să aducă în lumina reflectoarelor cariera pugilistului stabilit de ani buni, în America. Mai exact, ceea ce gândesc amândoi e organizarea unui eveniment de tipul Galei Bute, care a avut loc în urmă cu 13 ani.

Anamaria și Roland la premiera filmului „Complotul bonelor”. Sursă foto: instagram

„Știu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”

Cu câteva zile în urmă, a avut loc premiera filmului „Complotul Bonelor”, unde Anamaria Prodan are rolul principal, iar Roland Gavril i-a fost alături și a transmis și un mesaj pe contul de socializare. „Aseară, la premiera filmului „Complotul Bonelor”, am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat.

Este primul ei film, și mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei. Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu. Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Știu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, a fost mesajul lui Ronald.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre