Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment  de sinceritate: prințul Harry spune că psihedelicele sunt o parte „fundamentală” a vieții lui

Moment  de sinceritate: prințul Harry spune că psihedelicele sunt o parte „fundamentală” a vieții lui
Prințul Harry a vorbit recent deschis despre utilizarea recreațională a psihedelicelor, dezvăluind, sâmbătă, în timpul unei conversații online cu expertul în traumatologie Gabor Maté, că drogurile l-au ajutat să facă față traumelor sale.

„(Drogurile) au fost curățarea parbrizului, îndepărtarea filtrelor vieții – aceste straturi de filtre – mi-au îndepărtat totul și mi-a adus o senzație de relaxare, ușurare, confort, o ușurință pe care am reușit să o rețin pentru o perioadă de timp. timp”, a împărtășit prințul Harry în intervenția sa.

Sâmbătă seara avut loc conferința online a prințului Harry și a expertului în expertul în traumatologie Gabor Maté, mijlocită de Penguin Random House, editura care a publicat cartea celui dintâi, Spare.  Astfel, prințul Harry a fost alături de medicul Gabor Maté, autor al bestsellerului Mitul normalității. Trauma, boală și vindecarea într-o cultură toxică , pentru o conversație intimă, despre pierdere și despre importantă vindecării personale. Publicul din toată lumea a putu urmări conferința, online, consta unei taxe de 35 de lire sterline.

A început cu cocaină și a continuat

„Am început să o fac în mod recreațional și apoi am început să realizez cât de bine a fost pentru mine”, a adăugat Harry cu referire la consumul de droguri despre care a mai susținut: „Aș spune că este una dintre părțile fundamentale ale vieții mele care m-a schimbat și m-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut.” Prințul Harry a vorbit despre utilizarea lui recreațională a psihedelicelor care, arată el, l-au ajutat deoarece „deblochează atât de mult din ceea ce am suprimat”.

Soțul lui Meghan Markle a recunoscut recent că a consumat alte droguri – cum ar fi cocaina și marijuana – în cartea sa-bombă, Spare, care a fost lansată în ianuarie. Ducele de Sussex a spus că drogurile l-au ajutat „să facă față traumelor și durerilor din trecut”.

În memorii, și-a amintit felul în care tabloidele britanice l-au portretizat pe tatăl său, regele Charlesal III-lea, ca pe un „tată necăsătorit îndurerat care se confrunta cu un copil de bani gata care a ajuns la droguri” când Harry avea 17 ani. Era perioada în care trăgea cocaină. Prima dată a încercat în „casa de țară a cuiva, în timpul unui weekend de filme. Mi s-a oferit o linie și am mai făcut câteva de atunci”. Prințul Harry a continuat cu cocaina  care  „l-a făcut să se simtă diferit”, despre care spune că a fost „scopul său principal”.

Povestea bizară a ciupercilor halucinogene din casa unei actrițe celebre

Un episod ciudat apare în Spare. Prințul Harry a mai scris despre cum a luat ciuperci halucinogene în timp ce participa la o petrecere în casa lui Courtney Cox. Harry a povestit că au mai venit niște prieteni, iar el ar fi descoperit o cutie de „ciocolată cu ciuperci cu diamant negru”.

„Eu și perechea mea am luat mai multe, le-am înghițit, le-am spălat cu tequila”, a scris Harry, înainte de a-și povesti halucinațiile, care au inclus un coș de gunoi care se transforma într-un cap. „Am călcat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens deschis. Am râs”, a adăugat el.

Courtney Cox susține  însă că nu ea a fost cea care i-a furnizat prințului psihedelicele. „Nu spun că au fost ciuperci!, a spus fosta actriță din Friends în vârstă de 58 de ani, pentru Variety. Cu siguranță nu le-am dat eu”.

Sursa vfoto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre