Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Monica Anghel împlinește 50 de ani și se pregătește de intervenție radicală

Exclusiv. Monica Anghel împlinește 50 de ani și se pregătește de intervenție radicală
Monica Anghel e născută de Ziua Copilului și e considerată una dintre cele mai iubite artiste din România. De peste 35 de ani prezentă pe scena românească.

Monica Anghel împlinește 50 de ani și se pregătește de o intervenție radicală. De-a lungul vieții artista a lansat melodii celebre care sunt fredonate de generații. „Dau viața mea” sau „Spune-mi” sunt două dintre melodiile ei inconfundabile. A colaborat cu Aurelian Temișan, Ștefan Iordache sau Marcel Pavel. Alături de ultimul a participat la Eurovision în 2002, clasându-se pe locul 9. Iar aceasta a fost cea mai buna clasare a României de până atunci.

Exclusiv. Monica Anghel împlinește 50 de ani și se pregătește de o mare intervenție în viața ei

Monica Anghel este și actriță. Mulți ani a jucat alături de grupurile Divertis: și Serviciul român de comedie. și în prezent apare în showuri de televiziune.  Este căsatorită de 11 ani cu Mihai Caraivan și au împreună un băiat, Aviv.

Monica Anghel împlinește 50 de ani

Superbă, tunsă scurt, blondă și cu ochelari cat eye, Monica Anghel e toată numai un zâmbet în ziua în care aniversează jumătate de secol de viață. Și are planuri mari. Iubita căntăreață are acum un nou look și o formă fizică de invidiat. Ea a reușit să slăbească 30 de kilograme. Dar vrea mai mult. E hotărâtă să facă orice pentru a fi în formă și pentru a arăta cât mai tânără. Iar pentru că 50 de ani e o vârstă de cumpănă a decis că a sosit momentul pentru intervenții estetice.

Exclusiv. Monica Anghel împlinește 50 de ani și se pregătește de o mare intervenție în viața ei

„Pe data de 1 iunie eu împlinesc frumoasa vârstă de 50 de ani. Mă aflu în cabinetul doamnei doctor ca să îmi spună ce trebuie să fac eu ca să arăt frumos, luminos, civilizat pentru încă 50 de ani. Doamna doctor ce mi-ați recomanda la fățuca asta veselă, ca să rămână în continuare la fel de veselă și de zglobie?”, întreabă artista. Monica Anghel se pregătește de o mare intervenție în viața ei.

După ce i-a analizat atent fața, medicul a dat verdictul: a venit vremea intervențiilor cu acid hialuronic. „În primul rând ridulețele trebuie un pic tratate,  o hidratare foarte, foarte bună, astfel încât tenul să își capete înapoi toată vitalitatea, toată tinerețea.  O să vedem dacă poate trebuie un pic de acid hialuronic, dacă, un picuț să vedem dacă mergem un pic pe pomeți. Eu nu aș ezita să fac puțin și buzele”, a fost verdictul specialistului.

Monica Anghel provine dintr-o mare familie de artiști

Puțini știu însă că Monica se trage dintr-o mare și talentată familie de artiști. Bunicul ei a fost sculptorul personal al Regelui Mihai.  În plus, tatăl Monicăi a continuat pasiunea pentru sculptură, dar și pentru cascadorie. Mama Monicăi Anghel, pe de altă parte, a făcut carieră în design vestimentar. N u în ultimul rând, fratele ei este pictor, iar acum cochetează și el cu muzica.

Sursa foto: Instagram

Cum a marcat Smiley prima zi de sărbătoare în calitate de tătic. Iată ce a oferit tuturor părinților!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre