Elegantă și rafinată, pare că a descoperit secretul tinereții. Dar undeva, ascuns în sufletul Monicăi Bârlădeanu, se află seiful cu amintiri despre suferința mamei.
„Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea”
Are o carieră remarcabilă, a stat cu bărbați la care ar fi visat orice femeie, dar Monica Bârlădeau are inima rănită. Amintirile dureroase din copilărie nu-i dau pace nici acum și a povestit câteva din situațiile extrem de grele. Povestea tristă a început după ce s-a născut al treilea copil al familiei, iar Minodora Tătărușanu, mama vedetei, era și mamă și tată.
De parcă n-ar fi fost de ajuns că cel mai mic copil avea probleme de sănătate, mama Monicăi a trebuit să suporte și comportamentul violent al soțului. „Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea, dădeau laptele pe foc, au lăsat apa deschisă și s-a inundat sufrageria. De toate. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea, nu avea o relație”, a mărturisit vedeta, invitată în podcast-ul lui Mihai Morar.
„Loviturile în corp sună într-un anume fel”
Monica a povestit, cu lacrimi în ochi și cum arătau episoadele care o înspăimântau cel mai tare. „(…) știi cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Teroare. Mai mare teroare era când, după un episod din ăsta, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa”, a spus frumoasa actriță.
Tatăl s-a refugiat în alcool și a sfârșit prin a-și pune capăt zilelor
Tatăl Monicăi Bârlădeanu s-a afundat în alcool, iar ultima dată când l-a văzut a fost când era în clasa a XII-a. La puțină vreme, s-a omorât. „Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese… Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea”, susține Monica.
Actrița nu poate uita râsetele copiilor care „vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta”. A suferit enorm, dar a înțeles că trebuie să fie puternică și au mobilizat-o să „învăţ să ajung să stau pe scaun cu cei de la București sau cu cei din clasă”.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook