Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima dorință a Mioarei Roman. Ce a făcut Oana pentru mama pe care a divinizat-o

Ultima dorință a Mioarei Roman. Ce a făcut Oana pentru mama pe care a divinizat-o
De când a internat-o pe Mioara Roman la azilul de lux din Snagov, Oana Roman și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a mamei sale. Care ar fi putut fi ultima dorință a fostei profesoare.

Mioara Roman s-a stins din viață în dimineața zilei de 23 februarie, lăsând în urmă multă durere. Ultima postare a Oanei Roman în care mama sa a fost personajul principal făcea referire la o dorință simplă a Mioarei.

„Mama a dorit să coboare la cafea să stăm împreună lângă șemineu”

Oana Roman a postat cu ceva timp în urmă o fotografie în care apare în cafeneaua din azilul din Snagov alături de mama sa. Vizibil slăbită, în scaunul cu rotile, Mioara Roman coborâse să bea o cafea cu fiica ei iubită. A fost ca o ultimă dorință pe care mama avut-o către fiica sa. Oana o privea cu infinită dragoste, fără să bănuiască ce se va întâmpla…  „Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria atunci Oana Roman, în descrierea imaginii.

Mioara Roman ultima dorinta
Ultima dorință a Mioarei Roman…

„Drum lin, mama mea bună și frumoasă”

Vineri dimineața, Oana Roman a dat vestea îngrozitoare pe pagina de socializare. Mama ei „bună și frumoasă” a plecat pe un drum fără întoarcere. Nenorocirea s-a întâmplat când Oana era plecată în concediu în Egipt, alături de fiica ei, Isabela. A plecat liniștită, așa cum a trăit… Mioara Roman urma să împlinească 84 de ani în curând.

„Drum lin, mama mea bună și frumoasă! Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor, acolo sus, toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez! Mulțumesc, mămica mea, pentru tot! Te iubesc și te vor iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a transmis Oana Roman. Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum mâine, 26 februarie 2024, la cimitirul Reînvierea. Cei care vor să-și ia rămas bun o pot face la biserica „Sfântul Gheorghe Nou”, unde este depus sicriul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre