Simona Ionescu / Redactor Șef

Proaspăt măritată, Monica Bîrlădeanu spune cum arată relația perfectă. „În momentul în care noi fuzionăm…”

Proaspăt măritată, Monica Bîrlădeanu spune cum arată relația perfectă. „În momentul în care noi fuzionăm…”
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt soț și soție de două săptămâni și, din ce se vede, încă nu au plecat în luna de miere. Din ipostaza de proaspătă soție, vedeta are ceva de spus lumii.

Proaspăt măritată, Monica Bîrlădeanu spune cum arată relația perfectă. Ea crede că a găsit-o în persoana generalului SRI, doctorul Valeriu Gheorghiță, care este cu trei ani mai tânăr decât ea, e divorțat și are doi copii.   

Așa cum știți, Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit pe 5 octombrie cu actrița Monica Bîrlădeanu, ceremonia având loc la Palatul Snagov. A fost o nuntă ca-n povești, cu multe vedete invitate, iar mirii pur și simplu au radiat. Primele indicii despre relația lor apăruseră cu un an în urmă. Generalul SRI era deja divorțat la momentul respectiv. Au urmat vacanțe romantice una după alta, ultima, chiar înainte de nuntă.

Medicul a fost căsătorit anterior cu Cristina, timp de 20 de ani, și au împreună doi copii. Pandemia le-a pus capac însă, iar cuplul nu a mai rezistat. Ulterior, doctorul care a coordonat campania națională de vaccinare a cunoscut-o pe actrița Monica Bîrlădeanu.

Trei sfaturi pentru o relație sănătoasă, de la Monica Bîrlădeanu

Devenită soție de doctor general SRI, Monica Bîrlădeanu oferă sfaturi altor cupluri pentru a avea o căsnicie fericită, folosindu-se de propria experiență. Sunt doar trei.

„Reducerea egoismului. Nu mi se pare că poți să ai o relație cu cineva, reală, dacă rămâi egoist. Înțelegerea faptului că relația e mai importantă decât fiecare dintre cei doi separat.

Adică, în momentul în care noi fuzionăm și avem o relație, această entitate devine mai importantă decât mine sau decât tine. Și asta înseamnă că tu, practic, îl atenționezi pe celălalt în momentul în care ceva ce face rănește relația și, de asemenea, îți evaluezi propriile acțiuni, să te oprești atunci când în urma lor relația are de suferit.

Aș spune că ar trebui și să ai grijă, în momentul în care intri într-o relație, să te întrebi dacă te simți hrănit în mai multe sensuri, adică mental, emoțional, spiritual și fizic. Adică, treaba nu se oprește la „îmi place de tine” sau „mă simt bine cu tine” sau versiunea mai egoistă – „îmi place cum mă faci să mă simt””, a dezvăluit vedeta.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri