Simona Ionescu / Redactor Șef

Situație extremă. Valeriu Gheorghiță s-a despărțit de prima nevastă din cauza Covidului. Era căsătorit de 20 de ani

Situație extremă. Valeriu Gheorghiță s-a despărțit de prima nevastă din cauza Covidului. Era căsătorit de 20 de ani
De curând s-a desfășurat „nunta anului”, cea dintre superba actriță Monica Bîrlădeanu și generalul SRI, medic militar, Valeriu Gheorghiță. Multe detalii au fost dezvăluite. A fost, fără doar și poate, o nuntă de PR, însă au rămas curiozități legate de căsnicia pe care medicul militar a avut-o înainte de aceasta. 

Motivul divorțului medicului Valeriu Gheorghiță de fosta sa soție este unul aparte: cei doi s-au despărțit din cauza Covidului, ajungând să nu mai poată coexista ca și cuplu desi erau căsătoriți de 20 de ani. „Viața noastră a fost influențată profund de presiunea acestui context”, a mărturisit la un moment dat Valeriu Gheorghiță.

Așa cum știți, Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit din nou pe 5 octombrie, cu actrița Monica Bîrlădeanu, care este cu trei ani mai mare decât ei, ceremonia având loc la Palatul Snagov. Primele indicii despre relația lor apăruseră cu un an în urmă. Generalul SRI era deja divorțat, atunci.

Medicul a fost împreună cu fosta sa soție, Cristina, timp de 20 de ani, iar divorțul a avut loc înainte de începerea relației cu Monica.

20 de ani de mariaj și doi copii

Mai tânăr cu trei ani decât vedeta, Valeriu Gheorghiță, în vârstă de 42 de ani, este medic militar specializat în boli infecțioase și a câștigat notorietate ca și coordonator al campaniei naționale de vaccinare împotriva Covid-19. Ulterior, el s-a alăturat echipei medicale a Serviciului Român de Informații.

Valeriu Gheorghiță și fosta sa soție, Cristina, au fost căsătoriți timp de 20 de ani (Foto: Unica.ro)

Gheorghiță a devenit o personalitate publică în calitatea sa de coordonator al campaniei de vaccinare anti-Covid și, mai apoi, datorită relației cu actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, cu care s-a căsătorit recent. 

Până să se apropie de Monica, medicul a fost căsătorit cu Cristina, care este medic specialist în recuperare medicală și balneologie. Cei doi s-au cunoscut în timpul studiilor universitare, iar pandemia a fost o perioadă complicată pentru ei, ducând la distanțare și, ulterior, la divorț.

Gheorghiță explică motivele divorțului

„Viața noastră a fost influențată profund de presiunea acestui context”, a declarat Valeriu Gheorghiță, adăugând că programul său aglomerat nu îi permitea să se deconecteze complet la sfârșitul zilei.

„Seara se termina foarte târziu pentru mine. Rămâneam în legătură cu colegii și superiorii pentru a discuta diverse probleme medicale.

Deși am încercat să gestionăm situația cât mai bine, circumstanțele ne-au afectat profund viața”, a povestit acesta. El și Cristina au doi copii împreună. În vacanțele în care Valeriu Gheorghiță a fost cu noua sa soție, Monica Bîrlădeanu, au existat indicii că ar fi avut cu ei și copiii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri