Simona Ionescu / Redactor Șef

Căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, sortită eșecului? Primul semn rău a apărut chiar la nuntă

Căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, sortită eșecului? Primul semn rău a apărut chiar la nuntă
Monica Bîrlădeanu și-a văzut visul cu ochii: a devenit doamna Gheorghiță. Există însă un semn că mariajul vedetei nu va fi doar lapte și miere.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut nunta cu fast la care au visat. Invitații s-au distrat până dimineață, dar nimeni n-a remarcat semnul că mariajul vedetei ar putea avea de suferit.

Buchetul de mireasă din cale aduce ghinion

Pentru nunta pe care a așteptat-o toată viața, Monica Bârlădeanu a ales două rochii superbe de mireasă și un buchet din cale. Să nu fi știut oare că din cele mai vechi timpuri, aceste flori sunt considerate aducătoare de ghinion? Motiv pentru care toate miresele se feresc și acum să le aibă în buchetul de nuntă.

Cala, floarea morții

Cu origini în Africa de Sud, cala este o plantă cu referințe biblice, despre care se crede că simbolizează durerea, lacrimile și moartea. Astfel, centrul florii care este galben seamănă cu o lumânare, iar partea albă este asociată cu un giulgiu.

O altă teorie spune că floarea provine din Europa și se plantează pe morminte deoarece înflorește noaptea.

Ce ținută a ales mama Monicăi  Bârlădeanu

Toți cei care au văzut-o pe Monica Bârlădeanu la nuntă au vrut să știe dacă și mama vedetei a venit. Mireasa le-a răspuns printr-un mesaj și câteva fotografii pe rețeaua de socializare.

„Cel mai fericit oaspete la nunta noastră.

Mama a lăcrimat, a dansat și ne-a sorbit din priviri toată seara. Am primit multe mesaje cu întrebarea „dar mama… unde e mamaaaa?” și deci e limpede că și vouă vă e dragă”, a fost mesajul Monicăi. Femeia care i-a dat viață vedetei a ales o superbă rochie lungă, de culoare verde – culoare simbol al speranței. 

Unii invitați au dat plicul gol

După ce toată lumea a mâncat, a băut și a dansat, a venit și momentul în care s-a dat darul. Doar că, spune Dana Budeanu pe contul său de socializare, unii invitați au uitat să pună bani în plic. Printre cei care au făcut acest gest s-ar număra și directoarea unei reviste de modă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri