Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Alexia Eram și Mario Fresh. S-a pus ceva la cale

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Alexia Eram și Mario Fresh. S-a pus ceva la cale
La mijlocul lui august pozau în cel mai îndrăgostit cuplu, acum însă au apărut zvonuri că Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit. De ce să fi ales să meargă pe drumuri diferite?

Cu suișuri și coborâșuri, relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh a rezistat timpului. Și asta pentru că cei doi se iubesc și nu-și văd viața unul fără celălalt, ba chiar s-a vorbit și de o căsătorie în viitor.

Și, totuși, Mario Fresh le-a dat fanilor subiect de discuție după ce și-a șters toate fotografiile cu iubita sa după contul de socializare.

Strategie de promovare?

Pe de altă parte însă, artistul a scos recent o nouă piesă, intitulată „Nu plânge”, ale cărei versuri par să fie o ultimă declarație de dragoste pentru cea mai dragă persoană.

Se pare însă că noua melodie nu a avut impactul pe care l-a așteptat așa că s-a recurs la cea mai bună strategie de promovare: o așa zisă despărțire dintre Mario și Alexia.

„Zilele astea am fost copleșită de valurile de lucruri bune care mi s-au întâmplat”

În timp ce zvonurile despre despărțirea de Mario Fresh sunt tot mai multe, Alexia Eram își vede liniștită de viață. Fotografiile cu iubitul au rămas pe contul de socializare, iar fiica Andreei Esca  e plecată la Paris, unde a avut parte de cele mai frumoase momente, alături de o parte din actorii celebrului serial Emily.

„A fost o adevărată realizare pentru mine”

„Zilele acestea am fost copleșită de valul de lucruri bune care mi s-au întâmplat printre care și marea întâlnire cu o parte din actorii serialului Emily in Paris pe care am așteptat-o cu sufletul la gură, dar și cu emoții.

După ce am zburat în Cracovia împreună cu @netflixro pentru a înregistra acest minunat interviu cu însuși Antoine, Luc și Julian în persoană, am avut șansa să fac cunoștință serile trecute cu Alfie tocmai în Paris.

A fost o adevărată realizare pentru mine și nu pot decât să mă bucur că această dorință a devenit realitate”, a scris tânăra pe contul de socializare. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri