Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, în plin complot pus la cale de iubiții ei. Sunt și imagini

Andreea Esca, în plin complot pus la cale de iubiții ei. Sunt și imagini
Andreea Esca a apărut în costum de baie pe rețelele sociale și toți fanii ei au avut de comentat despre cum arată celebra jurnalistă la 52 de ani. Ea se întreține, face pilates, mănâncă sănătos, duce ceea ce s-ar putea numi o viață bună.

Zilele acestea vedeta este în vacanță în Grecia, cu prieteni și la prieteni. A plecat fără copii, dar, chiar așa, Andreea Esca primește semne că a fost o mamă bună. Imaginile momentului, un complot atent pus la cale, ies acum la iveală. Aris Melkior și Alexia Eram, iubiții copii ai jurnalistei de la PRO TV, au plecat după mama lor în Grecia și i-au făcut cea mai mare surpriză de ziua ei.

Cadoul special primit de Andreea Esca, de ziua ei, de la copii (Instagram)

S-a filmat totul, iar imaginile debordează de emoție. De la București, băiatul a plecat cu florile după el. Cei doi copii au ales pentru mama lor vedetă și un cadou inspirat, cu mesaj aparte. I-au cumpărat o brățară realizată de un artist local, care are un mesaj ce vorbește în locul lor: „Pentru tot ce faci… faci cu dragoste. Ești atât de specială. Ești un dar de la Dumnezeu”.

Andreea Esca primește semne că a fost o mamă bună

Și mai mult decât atât. „Am zburat în Grecia ca să îi facem mamei surpriza de a fi cu ea, de ziua ei. Așa că am plecat cu Aris dimineața, am avut câteva peripeții pe drum, dar am ajuns în timp. Este prima dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem. De altfel, se vede clar din reacția ei. Acum așteptam împreună 29 august! Te iubim!”, a povestit fiica Andreei Esca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Fiul, Aris, a adus un buchet de flori de la București, pentru că a pus în el florile pe care le adoră mama sa. Inclusiv spice de grâu copt, alături de gălbenele, flori roșii și lila și multă verdeață.

Imaginile momentului cu Mousaka și o lumânare aniversară

Alexia Eram și Andreea Esca și-au asortat ținutele de „sailing” pentru plimbarea cu iahtul cu care vedeta PRO TV a decis să petreacă ultima zi  în care mai avea 51 de ani.

Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram, și-au asortat ținutele pentru plimbarea cu iahtul (Instagram)

De azi a mai adăugat o floare în buchetul vieții și se bucură de surpriza pe care au reușit să i-o fac cei doi copii ai săi.

Petrecerea aniversară a fost alături de prietenii greci, care au gătit pentru Andreea Esca și invitații ei, celebra Mousaka grecească. Dar, cum nu se putea altfel, Fiica Andreei Esca a reușit să o surprindă pe aceasta cu un tort cu lumânare în care vedeta a suflat și și-a pus dorința aniversară.

Sursa foto/ video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre