Așa cum a anunțat Dana Budeanu încă de acum ceva timp, astăzi Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au spus „da”, iar petrecerea de nuntă are loc într-un salon al Palatului Snagov, acolo unde sunt invitați politicieni, afaceriști din domeniul medical, jurnaliști, dar și mulți alții.
Dana Budeanu e pe fază din nou și i-a făcut praf pe toți. Începând cu dansul mirelui, despre care spune că generalul a luat lecții până a albit și până la proverbialele sarmale, care ar fi și ele prezente. De altfel, se știa deja că meniul de la nuntă va include mâncăruri exclusiviste, precum caviar, dar și bunătăți românești clasice, precum sarmale.
Codul vestimentar a fost unul impus
Cu toate că atât pregătirile, cât și evenimentul au loc în mare secret, au apărut primele imagini cu valsul mirilor, dar și detalii în ceea ce privește nașii. În ceea ce privește codul vestimentar, acesta este unul strict, numit „Black Tie”, informează România TV.
Conform acestui cod vestimentar, sacoul trebuie să fie negru sau bleumarin, cu reverele ascuțite sau de tip șal. Pantalonii trebuie să fie de culoare neagră și confecționați din același material ca sacoul, iar cămașa obligatoriu albă, recomandabil fiind un model cu plastron. În ciuda numelui, bărbații nu vor trebui să poarte cravată neagră, ci papion negru. În final, pantofii vor trebui să fie negri.
Cine sunt nașii
Cu toate că cel puțin partea cu papionul a fost respectată de mirele mândru, invitații nu s-au complăcut toți în situație și unii au venit cu cravată. În ceea ce o privește pe Monica, aceasta a ales o rochie elegantă cu crăpătură adâncă și mâneci lungi, cu cristale și pene aplicate pe materialul fin.
Valsul mirilor a fost unul deosebit: Johann Strauss. Iar cei doi au putut fi observați în imagini plutind pe ringul de dans și zâmbind fericiți, în timp ce nuntașii îi priveau prin blițurile de la telefoane.
În ceea ce-i privește pe nașii celor doi, aceștia ar fi afaceristul Ionuț Tudorache, a cărui firmă se ocupă cu colectarea deșeurilor din Tulcea și soția acestuia, Mariana.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook