Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Gabor, prima apariție după zvonul despărțirii de Mr. Pink. A primit flori, dar nu de la milionarul chinez

Monica Gabor, prima apariție după zvonul despărțirii de Mr. Pink. A primit flori, dar nu de la milionarul chinez
Monica Gabor se bucură de fiecare moment alături de Mr. Pink și fetița ei. S-a schimbat radical de când e în America.

O perioadă, Monica Gabor intrase într-un con de umbră. Bruneta le-a făcut ziua frumoasă prietenilor din online.

Monica Gabor, prima apariție după zvonul despărțirii de Mr. Pink. A primit flori, dar nu de la milionarul chinez

De când s-au reunit și locuiesc împreună, Monica Gabor și Irina Columbeanu nu-și mai încap în piele de fericire. Recent, Monica s-a lăudat pe contul de socializare cum o răsfață fetița ei, mândră că Irina e la fel de inventivă ca și ea. Moștenitoarea lui Irinel Columbeanu a impresionat-o cu flori, dar și cu un aranjament frumos cu fructe.

Călătorie în Las Vegas

La sfârșitul anului trecut, Monica și Irina au mai postat câteva fotografii care au făcut deliciul internauților. Fetele au călătorit cu un avion privat alături de fiul lui Mr. Pink, partenerul de viață al Monicăi spre Las Vegas, unde s-au distrat pe cinste. Sursele spun că e posibil ca atunci fosta scorpie de la Izvorani să fi dus linia de parfumuri a surorii sale, în magazinele din SUA.

La ce a renunțat Irinel Columbeanu de dragul Monicăi

În noua sa carte, Irinel Columbeanu a povestit că Monica a fost cea care l-a determinat să renunțe la două vicii, fumatul și alcoolul, după o ceartă avută la scurt timp după nuntă. „Monica, cred că ai dreptate, m-am hotărât. Nu e bine nici pentru copil, nici pentru tine, nici pentru mine, să continui să fumez.

Și dacă nu fumez, nici nu o să mai beau, oricum astea-s la pachet și dac-o faci pe una, îți vine să o faci și pe cealaltă. Uite, îți promit, din clipa asta nu mai fumez și nici nu mai beau alcool, ce puțin până după nașterea copilului” , a povestit afaceristul. De altfel, el a invitat-o pe fosta soție la lansarea primei cărți, însă pandemia a împiedicat-o să ajungă acasă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre