Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Gabor și Antonia, prietene bune, nu mai vor să știe una de alta. Irinel Columbeanu detonează bomba

Monica Gabor și Antonia, prietene bune, nu mai vor să știe una de alta. Irinel Columbeanu detonează bomba
Privind spre showbiz, deja nu mai e o surpriză când vedem prietenii „de-o viață”, cum se spune, ghilotinate într-o secundă. Unele vedete uită multe. Uită de unde au plecat, cine le-a întins nu una, ci ambele mâini de ajutor. Se nasc și se rup relații cu o lejeritate care, probabil, ar trebui să dea de gândit.

Un lucru mai puțin știut este că a existat, cu mulți ani în urmă, o legătură aparte între fosta soție a lui Irinel Columbeanu și celebra Antonia. Mai mult, cele două, tinere de aproximativ aceeași vârstă, erau prietene nedespărțite. Una a intervenit în viața alteia. Antonia, practic, îi datorează mult Monicăi, însă în prezent, cele mai bune prietene care erau în trecut, au ajuns să nu vrea să mai știe una de alta.

Dacă am putea face un salt în timp, până în anul 2008, am constata că nimeni nu știa de existența frumoasei Antonia, cea din fotografiile la care oftează cohorte de bărbați și femei. Antonia e una din artistele pe val ale României de azi, e adorată de fani, are o carieră de succes, o familie împlinită și un corp de fotomodel.

Când s-a împrietenit cu Monica Columbeanu, în 2008, pe Antonia nu o cunoștea nimeni (Sursa foto: ADPM)

Dar în 2008, Antonia era o ilustră necunoscută, cum s-ar spune. Ea a devenit o prezență în showbiz grație unei „alianţe” cu Monica Gabor. De fapt, a fost o prietenie adevărată. La vremea respectivă,  Monica Gabor era soția lui Irinel Columbeanu, avea bani și faimă. Monica este cea care a ajutat-o pe Antonia să facă trecerea de la modelling, la muzică și să își înceapă cariera fulminantă la care toți asistăm, azi.

În cel de-al treilea volum publicat, intitulat „Chintesența”, Irinel Columbeanu povestește cum s-au cunoscut Antonia și Monica Gabor la Milano și cum a evoluat prietenia lor.

Prietenia dintre Antonia și Monica, dezvăluit într-o carte

Fostul milionar de la Izvorani ajuns la azil, la Snagov, dă detalii prea puțin știute despre relația dintre tânără și frumoasa sa soție, Monica, și Antonia. Irinel Columbeanu își publică memoriile într-o trilogie care se bucură de mare succes. Cel de-al treilea volum, „Chintesența”, mută povestea în jurul persoanei pe care o iubește cel mai mult, Irina, fiica sa. Însă el are multe de povestit și despre mama acesteia, fosta sa soție, Monica.

„Amândouă fiind colege de manechinat la Milano și cam de aceeași vârstă, Monica s-a cunoscut acolo și cu Antonia (ce peste un an avea să își înceapă o cunoscută carieră muzicală în România), cu care se împrieteni și pe care o invită și la Izvorani câteva zile când veni în țară.

Cea mai nouă apariție din trilogia semnată de Irinel Columbeanu, relatează și despre cum a intervenit în viața Antoniei

Așa o cunoscu și Iri, Monica explicându-i că își dorește mult să o ajute pe noua și talentata ei prietenă să devină cunoscută în țara ei natală (pe atunci Antonia trăia în America) ca să se apuce aici de cântat”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Antonia și Monica s-au împrietenit făcând modelling la Milano

Cântăreața Antonia Iacobescu a avut o viață tensionată, plină de stres, încă din copilărie. Ziarele tabloid susțin că familia ei a locuit o bună perioadă fără forme legale în Statele Unite ale Americii, cu ICE (Bureau of Immigration and Customs Enforcement) mereu pe urme. Momentul zero a venit în urmă cu aproximativ 15 ani, când departamentul de imigrări au pus familia Iacobescu în avion, cu destinația România.

În țară, părinții au divorțat, iar Antonia, care, grație frumuseții ei, prinsese în SUA câteva contracte pentru prezentări de modă, a fost nevoită să o ia de la zero și a încercat să facă din nou modelling. În acest context s-a împrietenit cu Monica, pe atunci doamna Columbeanu.

În 2008, Monica și Antonia erau nedespărțite, iar prima și-a propus să o facă celebră pe prietena ei plină de talent muzical

Cele două s-au cunoscut la prezentările de modă de la Milano și au devenit cele mai bune prietene. Într-un gest de prietenie total asumată, Monicăi i-a venit ideea să o facă celebră pe frumoasa ei nouă amică. Evident, a vorbit cu soțul ei despre asta, iar acesta nu a rămas insensibil la dorința soției sale. În 2008, Monica a trimis redacției Click! fotografii în care apare alături de Antonia şi a descris-o la superlativ.

Irinel Columbeanu a lansat-o pe Antonia după modelul Annei Lesko

„Atât cât pot, o voi ajuta. Mi-ar plăcea să o ajute cineva din România, iar talentul ei să fie valorificat. Antonia este incredibil de frumoasă, de sinceră, e mereu veselă. Îi place la nebunie să cânte. Nu am auzit niciodată o voce atât de cristalină, dar, totuși, impunătoare, iar când am văzut-o și dansând, m-a dat gata. Am rămas foarte impresionată. Aș putea să o compar, fără să stau pe gânduri, cu Rihanna. Este incredibil de modestă, deși are toate motivele să fie mândră de ea”, relata, pentru sursa citată, Monica Columbeanu, în 2008.

Practic, românii au văzut-o pentru prima dată pe Antonia în reality show-ul lui Moni și Iri, „By Monica Columbeanu” difuzat de postul B1 TV. Cele două au fost filmate stând pe marginea piscinei de la Izvorani, în costume de baie și discutând despre frumusețe.

Un an mai târziu, în 2009, Antonia a debutat în muzică cu piesa „Roses On Fire” (feat. Pink Room). Hiturile au urmat unul după altul. Între timp însă, prietenia sinceră dintre cele două pare că a dispărut. Vedete cu priză la public ambele, niciuna nu pare să mai fie curioasă de viața celeilalte. Pe rețelele sociale nu se urmăresc, și nici nu există alte indicii că ar păstra, în vreun fel, legătura.

Sursa foto: Instagram, arhivă, ADPM

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre