Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Lewinsky reîncinge scandalul erotic cu Bill Clinton. Fosta secretară reaprinde subiectul „Biroul Oval”

Monica Lewinsky reîncinge scandalul erotic cu Bill Clinton. Fosta secretară reaprinde subiectul „Biroul Oval”
La aproape 30 de ani distanță, Monica Lewinsky reîncinge scandalul erotic cu Bill Clinton. Fosta secretară a reaprins subiectul care a ținut prima pagină a publicațiilor din întreaga lume mult timp.

Scandalul din anii ’90, care i-a avut în centru pe Monica Lewinsky și Bill Clinton, președinte al Americii la acea vreme, a ținut prima pagină a ziarelor multă vreme și s-a lăsat cu repercusiuni. La zeci de ani distanță, Monica Lewinsky reîncinge scandalul erotic. 

Pare că fosta secretară a lui Bill Clinton și totodată și fosta amantă din perioada 1995-1997 nu a depășit în totalitate întreaga poveste, ba chiar a rămas cu ceva nemulțumiri. Dovadă este ultima ei postare de pe rețelele de socializare, în care l-a luat peste picior pe Bill Clinton, cu tot Casa Albă. 

Monica Lewinsky nu a uitat de scandal. Casa Albă, comparată cu un sanatoriu

Monica Lewinsky a devenit virală miercuri după ce s-a alăturat unui trend pe rețelele de socializare, implicând unul dintre noile cântece ale lui Taylor Swift, în timp ce a făcut referire la perioada sa în Casa Albă cu fostul președinte Bill Clinton. 

 

Lewinsky a postat o poză cu Casa Albă, alături de mesajul „nu ați rezista nici măcar o oră în sanatoriul în care m-au crescut”, versul din piesa lui Taylor Swift, „Who’s Afraid of Little Old Me?” (Trad. Cui îi este frică de micuța de mine?). Practic, Casa Albă a fost comparată cu un sanatoriu. Nu este însă clar dacă în acest caz, Bill Clinton a fost asemănat cu un doctor, sau cu pacientul. 

Lewinsky a strâns peste 15 milioane de vizualizări la postare 

Postarea lui Lewinsky a strâns acum peste 15 milioane de vizualizări pe X, semn că internauții au gustat gluma. Și cel mai probabil, fosta secretară este absolut conștientă că tocmai a readus în actualitate scandalul erotic prin care a trecut cu Bill Clinton.  Rămâne de văzut dacă fostul președinte, sau chiar Hillary Clinton, soția acestuia, vor avea ceva de zis cu privire la aluziile lansate de Monica Lewinsky. 

Monica Lewinsky reaprinde scandalul erotic și compară Casa Albă cu un azil
Sursa foto: Reformation

Utilizatorii rețelelor de socializare au început să împărtășească versul din cântec, „you wouldn’t last an hour in the asylum where they raised me,” împreună cu o imagine care face referire la o amintire personală sau o anecdotă din trecutul lor, astfel că mesajul fostei secretare Monica Lewinsky în acest caz este cât de poate de clar. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre