Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu trece printr-o situație delicată. „Am rămas cu o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați…”

Monica Tatoiu trece printr-o situație delicată. „Am rămas cu o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați…”
Monica Tatoiu e cu nervii la pământ. A plecat în America, pentru că urmează să aibă niște întâlniri de afaceri, dar a rămas cu buza umflată.

Femeia de afaceri a avut o problemă la care nu s-ar fi așteptat niciodată în aeroport.

Monica Tatoiu trece printr-o situație delicată. „Am rămas cu o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați…”

Afacerista a plecat din țară în urmă cu câteva zile și urmează să se întâlnească cu niște senatori în America. Din nefericire însă, bagajele Monicăi Tatoiu s-au pierdut, iar ea a rămas fără hainele pregătite pentru întâlniri atât de importante. Situația nu s-a putut rezolva, pentru că nu a răspuns nimeni la compania aeriană cu care a zburat. Femeia și-a anunțat și soțul, care a sunat la rându-I, la un număr special din Indonezia, dar situația a rămas la fel.

„Soțul e negru, mi-a dat să schimb niște pompe care erau în geamantan și am rămas și fără ele”

„Am ajuns la Chicago, joi mă întorc. Am călătorit la bussines, am niște întâlniri de lucru. Aici e jale. Mi s-au pierdut bagajele, am doar o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați. Nu ai unde să te duci să le recuperezi. Mi s-a dat un număr de la compania aeriană unde nu răspunde nimeni. L-am trezit pe bărbatu-miu, a sunat la un număr special din Indonezia.

Aici nu au oameni angajați. Trebuie să merg să-mi cumpăr chiloți. Și să văd ce haine îmi iau. Eu de obicei umblu foarte lejer îmbrăcată, dar acum îmi luasem haine pentru întâlniri cu domni senatori. Diseară le am în program. Soțul e negru, mi-a dat să schimb niște pompe care erau în geamantan și am rămas și fără ele”, a declarat Monica Tatoiu pentru Impact.

A rămas și fără adresa de e-mail

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Monica a rămas și fără adresa de e-mail pe care o folosea de 20 de ani. „Altă companie americană m-a anunțat că trebuie să plătesc pentru căsuța de e-mail, mi-a cerut parola și adresa administratorului de acum 12 ani, care nici nu știu pe unde mai e.

Am de plătit 9 dolari pe lună și am rămas fără e-mailul pe care îl aveam de 20 de ani. Acum corespondez cu oameni importanți pe WhatsApp. De la 1 septembrie, dacă nu ai gmailul clasic, trebuie să plătești. Eu aveam unul de ONG”, a mai spus afacerista.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre