Simona Ionescu / Redactor Șef

Motivul pentru care țarul din Rusia și-a operat fața și ce i-a făcut chirurgul plastician pentru a-i șterge 20 de ani de pe chip

Motivul pentru care țarul din Rusia și-a operat fața și ce i-a făcut chirurgul plastician pentru a-i șterge 20 de ani de pe chip
Omul care conduce Rusia cu mâna de fier împlinește anul acesta 70 de ani, dar nimeni nu-i dă vârsta pe care o are. La ce a apelat Vladimir Putin.

Să fi găsit Vladimir Putin secretul tinereții fără bătrânețe? Ce face oare liderul de la Kremlin ca să arate atât de bine?

Ce operații estetice și-a făcut țarul Rusiei. A vrut să se schimbe după divorț

A transformat Ucraina în cel mai mare conflict militar din Europa, dar se pare că nu-i pasă și își vede doar propriul interes. Odată cu izbucnirea războiului din Ucraina, au ieșit la iveală tot mai multe lucruri neștiute despre Vladimir Putin. Cârcotașii spun că vinovate de faptul că arată mai tânăr cu 20 de ani ar fi, în primul rând, operațiile estetice. De aceeași părere este și cel mai renumit chirurg plastician din Marea Britanie, Gerard Gamble, care a vorbit pentru publicația The Sun.

„Forma feţei lui Putin s-a schimbat, în mod evident, de-a lungul anilor. Atunci când îmbătrânim, faţa noastră se subţiază. În cazul lui Putin însă, faţa lui a devenit mai lată, mai bine conturată. Aş spune că, în mod clar, Putin are un chirurg plastician în echipa sa. Care a muncit din greu pentru a-l meţine tânăr şi vigoros“, a afirmat doctorul Gerard Gamble.

Primele intervenții chirurgicale le-a făcut în 2011

Sursele spun că Vladimir Putin ar fi început să apeleze la chirurgia estetică după ce a divorțat de Lyudmila Ocheretnaya, femeia care i-a fost alături timp de 30 de ani. Dar doar pentru a fi în pas cu mai tânăra lui iubită, gimnasta Alina Kabaeva. Iar botox-ul ar fi fost prima intervenție, care l-a scăpat de riduri.  Și pentru că i-a plăcut atât de mult, există zvonuri că și-a refăcut și pomeții. De asemenea, spun sursele, și-a remodelat și bărbia, eliminând pielea lăsată. Acesta ar fi fost motivul pentru care țarul Rusiei nu a fost văzut o perioadă.

Și medicii români sunt de aceeași părere

Invitată în emisiunea Sinteza zilei, medicul Dana Miricioiu, un excelent specialist în chirurgia estetică, spune că Vladimir Putin și-a modificat fața. „Există o modificare psihică numită dismorfofobism (n.r tulburare dismorfică a corpului)  pe care noi, medicii chirurgi plasticieni încercăm să o recunoaștem la pacienți. (…) Trăsăturile lui s-au modificat. Trăsăturile lui arată o faţă buhăită, nu a unui om gras. Este o faţă a unui om care a depus mult lichid, poate şi de la injecțiile steroidice. (…)

Intervențiile sunt clar multe şi faliate. Buzele nu mai sunt aceleași, nu mai are niciun relief. Ochii lui erau ochi exoftalmici, acum fanta este foarte îngustă, asta înseamnă că clar au fost intervenții chirurgicale la nivelul pleoapelor.

Din punctul meu de vedere intervențiile la el sunt urâte. La urma urmei este dorinţa lui să facă lucrurile acestea. Problema este ce se află în spatele acestor intervenții”, a declarat Dana Miricioiu, medic chirurg plastician, la Antena 3.

Sursă foto: doctorul zilei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre