Simona Ionescu / Redactor Șef

Mr. Pink l-a dat pe spate pe Irinel Columbeanu. Ce a făcut milionarul chinez de dragul fetiței Monicăi Gabor

Mr. Pink l-a dat pe spate pe Irinel Columbeanu. Ce a făcut milionarul chinez de dragul fetiței Monicăi Gabor
Cu puțin timp în urmă, Irinel Columbeanu vorbea despre marea lui dorință de a pleca în America să-și vadă fata.

Iată că și-a împlinit visul și cu puțin timp în urmă s-a urcat în avion. Numără orele până când va ajunge să-și îmbrățișeze copilul.

Irinel Columbeanu va stat timp o săptămână, iar toate cheltuielile sunt suportate de Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. „Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămnă, pe 20 iunie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Irinel nu și-a mai văzut fetița de câțiva ani, iar ultima dată când a fost în America, ar fi locuit în apartamentul pe care-l avea sora Monicăi, Ramona Gabor și care, spun sursele, a fost ulterior vândut.

Irina Columbeanu și-a cumpărat mașină

Irina și-a cumpărat și mașină

Cu ceva timp în urmă, Irinel vorbea și de faptul că Irina și-a cumpărat o mașină drăguță pe care o conduce și e extrem de mândru de fiica lui. „Irina e elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Șofează cu mare plăcere. Își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o, asta știu”, a declarat atunci fostul milionar de la Izvorani.

Irinel Columbeanu ar face orice pentru fiica sa

Irina știe să vorbească perfect două limbi străine

După ce s-a despărțit de Monica Gabor, Irinel a avut multă grijă de fetița sa. Ea a primit o educație aleasă, a frecventat o școală privată foarte bună și a învățat să vorbească perfect franceză și engleză. Pasionată de pictură, a ajuns acum să facă și bani din această artă, după ce au fost vândute mai multe tablouri.

Irina a suferit o operație la ochi în 2018 și ulterior Irinel a decis că cel mai bine pentru micuță este să locuiască alături de mama ei. Deși a fost cea mai grea decizie din viața lui, fostul miliardar a fost conștient că e cel mai bine pentru fiica sa pentru a avea un viitor așa cum își dorește.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre