Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Gino Iorgulescu e tratat psihiatric pentru că a căzut în cap când era mic. Multimilionarul tată duce cea mai grea cruce

Fiul lui Gino Iorgulescu e tratat psihiatric pentru că a căzut în cap când era mic. Multimilionarul tată duce cea mai grea cruce
De câțiva ani, mai exact de când a comis un accident rutier mortal, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se află în Italia, internat într-o clinică de psihiatrie. Tatăl reacționează după interviul dat de fiul său, zilele trecute, din Italia.

În momentul în care Mario Iorgulescu, 27 de ani, a provocat un accident groaznic în care un alt tânăr, Daniel Vicol (24 de ani la vremea respectivă), tatăl a doi copii, și-a pierdut viața, Cristian Tudor Popescu a spus: „Nu va face nicio zi de închisoare!“. Au trecut trei ani de la tragedie, iar Mario Iorgulescu nu a făcut nicio zi de pușcărie. El a fost dus de tatăl său în Italia, pe motiv că autorul accidentului mortal nu poate fi tratat în țară și trebuie să fie îngrijit de specialiști.

Mario Iorgulescu este certat cu ambii părinți

Din clinica  italiană unde e internat, Mario Iorgulescu s-a lansat în povești cel puțin ciudate, în primul său interviu acordat după tragedie. S-a certat cu ambii părinți, își acuză victima că luase substanțe interzise (de parcă acestea ar fi cauzat decesul) și spune că vrea sentință cu suspendare.

„Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani, aproape în fiecare zi. Nu merg lucrurile între noi”, a declarat Mario Iorgulescu pentru Fanatik.

La trei ani după ce a omorât un om, Mario își cere scuze văduvei și orfanilor

„Victima era și ea drogată. Dar nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii! Nu le va lipsi nimic, niciodată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CANCAN.ro (@cancan.ro)

Mă voi ocupa personal, eu și familia mea. Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată”, a mai spus Mario Iorgulescu în același interviu.

Amintim că, la scurt timp după accident, așa cum presa a relatat,  Mario a fost scos din țară de tatăl său, Gino Iorgulescu (66 de ani), noaptea. De atunci se află în Italia.

Fiul lui Gino Iorgulescu, internat la psihiatrie

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal. Medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. M-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie. Era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Fac terapie tot timpul. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România.  Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni. Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a mai adăugat Iorgulescu junior.

Acesta susține că nu vrea să se întoarcă în România. El este judecat în lipsă, în țară, pentru omor. „Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia. (…) Îmi asum acea greșeală. Dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală”, a încheiat Iorgulescu.

Gino Iorgulescu, debusolat de declarațiile copilului său

Văzând ce a declarat fiul său, șeful LPF a avut o reacție scurtă pentru Playtech. El a confirmat faptul că e în relații proaste cu fiul său, Mario. „Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!“, a declarat fostul mare internațional.

Surse foto: Instagram, Prostport.ro, captură Digisport.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre