Simona Ionescu / Redactor Șef

Nadine a rămas cu sufletul mutilat. „Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”

Nadine a rămas cu sufletul mutilat. „Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”
Școala vedetelor a aruncat-o în lumea bună, iar Nadine a reușit să demostreze tuturor că are valoare. Însă a trecut prin momente cumplite în viață.

A luat BAC-ul la 44 de ani, a plecat în Franța și spune că nu simte deloc nevoia să se reîntoarcă în România. Ce secret dureros ascunde Nadine.

Nadine a rămas cu sufletul mutilat. „Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”

Chiar dacă acum e o femeie fericită și mai ales împlinită, Nadine a trecut prin situații cu adevărat cumplite în viață. Iar perioada în care a stat la orfelinat a transformat-o total. Și indiferent cât de mult ar vrea să șteargă totul cu buretele, a rămas cu răni adânci.

„Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo”

„Îmi amintesc că aveam 6 ani și atunci am intrat la orfelinat și am stat acolo câțiva ani. M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple. Simțeam că e o chestiune de timp, asta îmi dădea un confort în toată mizeria aia. Ne băteam foarte mult, pe săpun, pe lenjerii, pe mâncare.

Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo. Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream. La școală eram izolați pentru că eram ăia de la casa de copii: aveam râie, păduchi, miroseam urât”, a povestit Nadine, citată de elle.ro.

Bunica a decis să o arunce în orfelinat

Bruneta a fost părăsită la doar doi ani de tatăl ei și după ce a rămas orfană de mamă, a ajuns și la casa de copii, alături de cei doi frați. Din nefericire cea care a luat această decizie greu de înțeles a fost chiar bunica ei.

„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj.

Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”, s-a destăinuit vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre