Simona Ionescu / Redactor Șef

Naomi Campbell își scoate hainele la expoziție. Cum arată garderoba ei de sute de mii de euro

Naomi Campbell își scoate hainele la expoziție. Cum arată garderoba ei de sute de mii de euro
Naomi Campbell sărbătorește o ocazie specială, astfel că s-a hotărât să își scoată hainele la expoziție, pentru a fi admirate de toată lumea. Garderoba celebrului model valoarează sute de mii de euro.

Naomi Campbell sărbătorește 40 de ani de carieră într-un mod inedit. Supermodelul va fi subiectul unei expoziții ce îi celebrează lunga carieră în modă. Evenimentul va avea loc la muzeul Victoria & Albert din Londra în luna iunie a acestui an. Cu această ocazie, hainele din garderoba supermodelului au fost scoase la expoziție, pentru a putea fi admirate de întreaga lume. 

Naomi a pozat pentru a promova expoziția ce o onorează pentru cei 40 de ani de carieră
Foto: Instagram

Expoziția a fost gândită ca o retrospectivă asupra întregii cariere a celebrului model și se va numi, simplu, ”Naomi”. Recent, Naomi, acum în vârstă de 53 de ani, a participat la o ședință foto cu ocazia expoziției, astfel că fanii au putut vedea o parte din garderoba acesteia, care este cu adevărat fabuloasă. 

Creații fabuloase Chanel, Dolce & Gabbana, Valentino și McQueen, printre exponate 

Expoziția ”Naomi”, care se va deschide pe 22 iunie 2024 și va funcționa până pe 6 aprilie 2025, va include piese trecute și prezente ale designerilor care au contribuit la conturarea începuturilor modelului în carieră. Piese de la Chanel, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier, Virgil Abloh și alții sunt planificate să fie incluse în expoziție.

Superba rochie Alexander McQueen purtată de Naomi în 2019 va apărea în cadrul expoziției.
Foto: Instagram

Prima rochie confirmată care va fi expusă este o rochie roz de pene și dantelă Valentino, pe care Naomi a purtat-o la Met Gala în 2019. Sunt incluse și o pereche de platforme cu toc de 22 de centimetri, marca Vivienne Westwood, care au făcut-o pe Naomi să se împiedice și să cadă pe catwalk, în 1993. 

Prima fată de culoare apărută pe coperta Vogue

Originară din sudul Londrei, Naomi și-a stabilit reputația printre cele trei modele cele mai recunoscute și solicitate la sfârșitul anilor ’80.

Rochia Valentino de la Met Gala a fost prima confirmată.
Foto: Instagram

Chiar înainte de a împlini 16 ani, a apărut pe coperta revistei britanice Elle și în 1987 a devenit prima fată de culoare de pe coperta British Vogue din 1966.

Are propria ei linie vestimentară

Modelul și-a surprins fanii anul trecut prin dezvăluirea că s-a alăturat retailerului online de modă PrettyLittleThing pentru a crea colecția Designed by Naomi Campbell.

Platformele cu totul de 22cm au făcut-o pe vedetă să cadă pe catwalk în 1993.
Foto: Instagram

Într-un film recent în două părți, Naomi a dezvăluit că nu credea că „generația mai tânără” știa cine este ea: ”Am ocazia să vorbesc cu o generație mai tânără despre care nu credeam că știe cine sunt eu. Când mă gândesc la modă, moda nu discriminează. Abia aștept să văd toate aceste frumoase tinere purtând creațiile mele”, mărturisea Naomi la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre