Simona Ionescu / Redactor Șef

Narcisa Birjaru s-a angajat! Cu ce se ocupă acum câștigătoarea Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru s-a angajat! Cu ce se ocupă acum câștigătoarea Chefi la cuțite
Până să nu ajungă la emisiunea Chefi la cuțite nimeni nu auzise vreodată de Narcisa Birjaru. Acum, tânăra e oprită pe stradă și felicitată.

Mâncărurile bunicii i-au adus premiul cel mare, iar Narcisa Birjaru a devenit vedetă peste noapte. Ce oferte de muncă a primit.

Narcisa Birjaru s-a angajat! Cu ce se ocupă acum câștigătoarea Chefi la cuțite

De când a demonstrat tuturor că și femeile pot fi la înălțime la show-ul culinar Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru și-a schimbat definitiv viața. Bruneta spune că a primit multe oferte de muncă, dar, după ce a cântărit bine totul, a ales ce a considerat că i se potrivește.

„Aşa este! Şi eu consider că un astfel de proiect e un deschizător de uşi pe mai departe. Mi s-a întâmplat şi mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puţin. Pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine.”, a mărturisit Narcisa Birjaru pentru viva.ro.

Se bucură cel mai mult când lumea face fotografii cu ea

Concurenta lui chef Cătălin Scărlătescu care a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro a recunoscut că o bucură mult ipostaza în care se află. Mai ales momentul în care oamenii o opresc pe stradă și o roagă să facă fotografii. ”M-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare.

Pentru mine, tot ceea ce contează acum este faptul că am primit trofeul, că l-am ajutat pe chef Scărlătescu, pe care îl iubesc şi căruia îi mulţumesc, nici nu mai ştiu a câta oară, pentru tot, să câştige pentru prima oară trofeul „Chefi la cuţite alături de o femeie. Le mulțumesc la fel de mult și colegilor de echipă care m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul, în special lui Alex și Valentinei. Sunt niște oameni minunați toți!”, a mai spus concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre