Chef Cătălin Scărlătescu își deschide restaurant. Deja s-a hotărât pe cine angajează în bucătărie

Chef Cătălin Scărlătescu își deschide restaurant. Deja s-a hotărât pe cine angajează în bucătărie
Chef Cătălin Scărlătescu nu mai suportă injuriile care i se aduc Narcisei Birjaru. El le-a transmis un mesaj celor care îi contestă calitățile. Totodată a făcut public pasul pe care vrea să-l facă.

Chef Scărlătescu a anunțat că în această toamnă își va deschide un restaurant. În această locație va lucra și Narcisa Birjaru.

”De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei.  Poate chiar cu toţi 24!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Are însă o problemă în acest moment, pentru că nu a găsit încă un nume potrivit pentru noul restaurant. ”Am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu. Îmi închipui că oamenii vor afla repede care e cartea de vizită a patronului şi cred că asta va avea un cuvânt de spus. Dar, până la jumătatea lui octombrie, când va avea loc inaugurarea, mai am timp să mă decid.”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Maestrul bucătar le-a dat o replică dură tuturor celor care o vorbesc de rău pe Narcisa Birjaru. El le-a explicat  de ce tânăra a meritat premiul de 30.000 de euro.

Cătălin Scărlătescu iese la atac

Mentorul Narcisei Birjaru, chef Scărlătescu a luat atitudine și a dat un mesaj în care le-a ținut piept tuturor celor îi aduc injurii câștigătoarei Chefi la cuțite.

”Să ştiţi că eu consider că nu am avut parte de un sezon dificil. Copiii aceia au avut de muncit, noi, juriul, doar de apreciat şi de gustat. Celor care contestă notele sau mai ştiu eu ce alte lucruri, le spun că e foarte greu să-i faci să înţeleagă pe cei de acasă, care stau în faţa ecranelor.

Și care oricât ar încerca să lingă sticla televizoarelor, nu vor avea niciodată parte de gustul preparatelor din fiecare farfurie. Ca atare, noi am fost cei chemaţi să evaluăm, iar notele noastre au fost date strict pe merit. Nimic altceva. Copiii aceia au gătit din toate poziţiile, iar juraţii le-au apreciat mereu munca!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru redacția Playtech-Impact.

Sursă foto: Instagram

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp