Simona Ionescu / Redactor Șef

Nasrin Ameri, ultimele detalii despre nuntă. Nașa Valentina Pelinel nu s-a hotărât ce ținută să poarte

Nasrin Ameri, ultimele detalii despre nuntă. Nașa Valentina Pelinel nu s-a hotărât ce ținută să poarte
Fosta prezentatoare de la Antena Stars, Nasrin Ameri, numără zilele până ce va îmbrăca rochia de mireasă.

200 de invitați se vor distra în câteva zile la ceea ce se vrea una dintre cele mai frumoase nunți. Iată ce spune mireasa.

Nasrin Ameri, ultimele detalii despre nuntă. Nașa Valentina Pelinel nu s-a hotărât ce ținută să poarte

Potrivit informațiilor oferite de Nasrin Ameri, cununia religioasă va avea loc la Săftica, iar cei care vor asigura antrenul sunt profesioniști de la orchestra Prestige. „Nunta ideală e ca oamenii să fie pe ring, dacă-i văd că obosesc, înseamnă că totul e perfect. Dans, dans și atmosferă. Am ales ce muzică trebuie.

Am știut ce artiști să chem încă de la început. În zece minute de când am ales locația, i-am și sunat. Prestige Orchestra va fi bandul permanent. Sunt cam cei mai ceruți la ora actuală la astfel de evenimente. O să avem toate tipurile de muzică, dar ei asigură coveruri de grecească, lăutărească și altele. Dansul miresei va fi o surpriză, va cânta un artist foarte iubit și cunoscut”, a declarat bruneta pentru Impact.

Ce lumânări a ales Nasrin Ameri

Nasrin ține cu tot dinadinsul ca soțul să nu vadă rochița de mireasă, așa că a luat măsuri în acest sens. În ceea ce o privește pe nașa Valentina Pelinel, se pare că nici acum nu s-ar fi hotărât asupra ținutei. Dar, spune Nasrin, atât ea cât și soția lui Cristi Borcea vor avea buchete albe. Și tot alb va fi și tortul, care va fi format din patru-cinci etaje.

„Ambele buchete vor fi albe, așa le-am dorit și eu, și Valentina”

„Înainte să ajungem la biserică,  vom merge la hotelul unde filmez si podcastul. Acolo vom face pregătirile, fiecare va fi într-un apartament. Nu vreau ca Pisoi să-mi vadă rochia, care va fi una lungă, pe gustul meu. Nu vreau să ne vedem deloc, ci să ne întâlnim direct la biserică. (…) Ambele buchete vor fi albe, așa le-am dorit și eu, și Valentina. Locația e spectaculoasă. Are alb și verde pe tavan, așa că și lumânările vor fi tot pe alb cu verde.

Le luăm de la Carmen Ioniță, ea i le-a făcut și lui Dani Oțil, Ilincăi Vandici. Nouă ne va asigura o parte dintre aranjamente, masa de prezidiu. Altă parte de aranjament, vreo cinci buchete imense, le luăm de la Academia de flori. Am ales aceste culori gândindu-mă la salon, să merg pe aceleași nuanțe”, a mai spus viitoarea mireasă, care a refuzat orice exclusivitate tv.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre