Simona Ionescu / Redactor Șef

Naty, sora lui Mircea Badea a dat vestea pe contul de socializare. ”România, atenție că venim”

Naty, sora lui Mircea Badea a dat vestea pe contul de socializare. ”România, atenție că venim”
După ce și-a croit o viață în Italia, sora lui Mircea Badea, Naty, a luat decizia de a întoarce în țară, alături de familie. Le-a dat vestea tuturor pe contul de socializare.

Naty Badea, cunoscută publicului și ca sora lui Mircea Badea, a dat vestea pe contul de socializare. Aceasta a explicat că decizia a fost luată de comun acord cu fiica ei. Naty anunțase încă din aprilie că vrea să se întoarcă acasă fiindcă „nu mai e de trăit în Italia”. Acum chiar a început să împacheteze.

Naty si Mircea Badea
Naty si Mircea Badea, doi frați care lucrează în presă

„Acele cauze obiective care ne-au obligat să venim în Italia s-au încheiat, s-au rezolvat, și atunci suntem libere să decidem dacă rămânem sau ne întoarcem. Și hotărârea noastră a fost de a întoarce în România la sfârșitul verii.

Sigur că au fost foarte multe lucruri de pus la punct, de pus cap la cap pe diferite paliere. Nu e ușor ca la fiecare trei ani să schimbi țara”, a spus Naty Badea pe contul său de socializare.

Sora lui Mircea Badea a expus și motivele pentru care se întoarce acasă

„Concluziile mele sunt următoarele. Eu nu mă simt acasă în altă țară. Nu sunt făcută probabil pentru un trai în afara țării mele. Sigur, în Italia nu mă regăsesc, poate în altă țară m-oi regăsi. Nu știu, nici nu voi încerca prea curând. Am învățat foarte multe lucruri aici, în Italia, despre mine. Cred că voi fi un cetățean mai eficient în România”, s-a destăinuit sora prezentatorului Mircea Badea.

Naty Badea: „Eu nu-i judec nici pe cei care au plecat, nici pe cei care au rămas în România, nici pe cei care au hotărât să se întoarcă”

Pe de altă parte, Naty Badea spune că nu va mai critica niciodată atât de dur România, cum a făcut-o odinioară. Pentru că nu mai visează la Occident.

„Eu nu-i judec nici pe cei care au plecat, nici pe cei care au rămas în România, nici pe cei care au hotărât să se întoarcă. Acum, peste trei ani sau acum trei ani. Fiecare face alegerile personale. (…) Nu voi mai critica atât de dur România… pentru că am învățat multe despre țara mea cât am fost departe.

Și de casă și de familie și chiar de țară… nu e chiar atât de negru, sigur sunt și multe lucruri care trebuie îmbunătățite și mă voi strădui să fac asta. Nu mai visez la un Occident. (…) cei din Occident nu mai sunt atât de evoluați. România, atenție că venim!”, a încheiat mesajul Naty Badea, jurnalist, scriitoare și corespondent al postului Antena 3 în Italia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre