Simona Ionescu / Redactor Șef

Nelson Mondialu a aflat cât costă onoarea unui femei. Acum instanța îl obligă să achite

Nelson Mondialu a aflat cât costă onoarea unui femei. Acum instanța îl obligă să achite
Nelson Mondialu, pe numele său din acte Pop Nelson Simone, a fost condamnat de Tribunalul Cluj la plata unor daune morale în valoare de 6.000 de euro, unei tinere care a apărut într-un reality show de succes. Este vorba de fosta câștigătoare de la „Puterea Dragostei”, Bianca Comănici.

Tânăra a devenit celebră după ce a participat în această emisiune de televiziune, pe Kanal D, alături de Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Între cei doi s-a înfiripat o idilă, care s-a terminat cu un imens scandal făcut de Nelson Mondialu. Acesta a culminat cu vorbe grele aruncate tinerei, inclusiv pe canalul său de YouTube.

„La scurt timp, din partea părților au început să apară o serie de atacuri verbale la adresa persoanei mele și au început să posteze în mediul online o serie de videoclipuri prin care s-a adus atingere demnității, onoarei și reputației mele. Astfel, prin intermediul videocliprilor postate de părți am fost prezentată că fiind o persoană de o probitate morală redusă. O femeie de moravuri ușoare și lipsită de integritate.

De asemenea, prin intermediul celo postate de părți s-a adus în mod grav atingerea reputației mele, în sensul că în urma acestor videoclipuri, am pierdut o mulțime de urmăritori de pe conturile de socializate, iar opinia publică a devenit defavorabilă”, a scris Bianca în cererea de chemare în judecată. Ea l-a dat în judecată pe Nelson Mondialu, iar procesul s-a judecat la Tribunalul Cluj.

Sentința Tribunaluuil Cluj stabilește cât costă onoarea tinerei

După procesul care care a durat mai bine de un an, Tribunalul Cluj a decis că afirmațiile repetate făcute de Nelson Mondialu sunt de natură să îi aducă prejudicii de imagine tinerei. Astfel că decizia instanței i-a fost favorabilă fetei.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON SIMONE şi în consecinţă: Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să achite reclamantei suma de 30.000 lei, despăgubiri pentru prejudiciul nepatrimonial.

Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE la încetarea încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei şi interzice pentru viitor săvârşirea unor fapte care să aducă atingere drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei. Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să îşi ceară public scuze reclamantei”, se arată în sentința Tribunalului Cluj. Cum sentința nu este definitivă, Nelson Mondialu a anunțat că va face apel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre