Simona Ionescu / Redactor Șef

Nelu Polieșteanu e în stare gravă, intubat, la Floreasca

Nelu Polieșteanu e în stare gravă, intubat, la Floreasca
Sunt momente de cumpănă pentru lumea muzicală românească. Marele artist Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital și este în stare gravă. Familia a lansat un apel disperat.

Nelu Polieșteanu e în stare gravă, intubat, la spitalul Floreasca. Artistul s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar starea în care se află este extrem de gravă. El a ajuns să fie intubat, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Jurnalista Mara Bănică a publicat un mesaj în mediul online, unde mărturisește că familia artistului este disperată și că-și dorește să afle mai multe vești despre starea de sănătate a acestuia.

Rudele lui Nelu Ploieșteanu, apel disperat

„În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieșteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de COVID, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea sa dai viața de la tine, doar ca să trăiască. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puțina empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulțumesc”, este mesajul postat de Mara Bănică, pe rețelele sociale.

Nelu Ploieșteanu s-a reinventat la 70 de ani

Așa cum Rețete și vedete a scris, în noiembrie, în pofida vârstei de aproape 70 de ani, celebrul interpret de muzică lăutărească continuă să se reinventeze. În acest sens, Nelu Ploiesteanu a apărut recent pe YouTube cântând trap cu nimeni altul decât Alex Velea.

Nelu Ploieșteanu a intrat în trending-ul YouTube cu o nouă versiune a piesei create în 1995, “Vine poliția”. În realitate este vorba de un remake al celebrei piese care a văzut lumina zilei în urma cu 25 de ani, o versiune reinterpretată, în care apare alături de Alex Velea.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 18 martie. Conjuncția Soare – Venus îi face pe unii să nu mai judece

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre