Simona Ionescu / Redactor Șef

Nenorocirile se țin lanț de Oana Roman. Vedeta le-a dat fanilor alte două vești triste

Oana Roman trece printr-o perioadă cumplită. De parcă nu ajungea că Mioara Roman a ajuns pe masa de operație, bruneta a avut parte și de alte belele.

Oana Roman abia reușește să facă față problemelor cu care se confruntă. Ce s-a mai întâmplat în viața vedetei.

Nenorocirile se țin lanț de Oana Roman. Vedeta le-a dat alte două vești triste fanilor

Mioara Roman a ieșit cu bine din operație, însă situația încă este grea pentru fosta soție a lui Petre Roman și toată lumea se roagă să existe complicații. Dar problemele brunetei nu s-au încheiat aici, pentru că Oana a mai făcut un anunț îngrijorător. Catinca are probleme cu tatăl, iar cea mică a făcut febră. Chiar dacă e cu nervii la pământ, Oana încearcă să-și păstreze optimismul și vrea să creadă că toate vor ieși bine în final.

„Dar întotdeauna după mult rău vine foarte mult bine”

„Încheiem apoteotic ziua: mama s-a operat, sora mea e cu tatăl ei în spital, pe seară Isa a făcut febră! Dar întotdeauna după mult rău vine foarte mult bine.

Va fi bine până la urmă. Noapte bună, dragii mei și vă mulțumesc pentru gânduri!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Oana are probleme cu anxietatea

Oana se simte neputincioasă în fața problemelor cu care se confruntă și să devină anxioasă în ultima perioadă. „De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum.

Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac. Cu toate astea nici o secundă nu m-am gândit să vărs frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele.

Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre