Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepoata lui Alain Delon, bucățică ruptă din celebrul său bunic. Frumoasa Franței e fascinată de cai și lupi

Nepoata lui Alain Delon, bucățică ruptă din celebrul său bunic. Frumoasa Franței e fascinată de cai și lupi
Alyson Le Borges, nepoata regretatului Alain Delon, seamănă atât de bine cu celebrul său bunic, încât cu ceva timp în urmă, în Vanity Fair a apărut un articol intitulat „Se Delon fosse donna” (Dacă Delon ar fi fost femeie).

Născută la 4 septembrie 1986, Alyson Le Borges, nepoata lui Alain Delon, nu a fost un copil dorit. Nașterea ei nu i-a trezit lui Anthony Delon instinctul de tată, dar în timp a realizat că trebuie să-și ia în serios rolul de părinte.

Model și actriță

De o frumusețe răpitoare, Alyson Le Borges, nepoata lui Alain Delon s-a făcut remarcată ca model și a pozat atât pentru publicația Vanity Fair Italia cât și în al doilea număr al revistei „25 Magazine”. În 2001, la doar 14 ani, Alyson Le Borges a jucat în filmul de debut „L’ile Bleue”, iar în 2021 în scurtmetrajul „Two Missing Hours”.

A visat mult să-i calce pe urme bunicului și a fost studentă la o importantă școală de teatru din Paris. Nu a dorit să apeleze la banii familiei, așa că s-a întreținut lucrând 11 ore pe zi pe post de chelneriță la restauratul italian Piccolo Mondo, extrem de cunoscut în Neuilly.

Și-a cunoscut bunicul la 11 ani

Alyson Le Borges
Alyson Le Borges, nepoata lui Alain Delon o adoră pe Cindy Crawfort

Tânăra a fost crescută de mama sa, dansatoarea celebrului cabaret Crazy Horse din Paris, Marie-Hélène Le Borges, în orășelul Neuilly sur Seine și a avut ocazia să-și cunoască celebrul bunic abia la 11 ani.

Acest lucru s-a întâmplat și ca urmare a unor relații reci pe care Alain le-a avut cu fiul său, Anthony Delon, de al cărui comportament nu era mulțumit. Alain Delon a plăcut-o pe frumoasa sa nepoată din prima clipă, iar relația celor doi a rămas strânsă până în ultima clipă de viață a inegalabilului actor.

A avut o adolescență asemănătoare cu a tuturor fetelor de vârsta ei

„Sunt doar o tânără care a crescut în Paris înconjurată de familia mea. Cu o adolescență asemănătoare cu a tuturor fetelor de vârsta mea, cu unele pasiuni printre care și animalele. Am avut câteva experiențe în lumea artistică, în special în cinematografie când aveam 14 ani și apoi câteva ședințe foto pentru reclame.

În ciuda acestor experiențe, eram departe de a mă gândi la o carieră, dar destul de repede, am avut dorința de a descoperi lumea.

După un prim an la Londra, m-am mutat la Los Angeles, unde am locuit timp de 9 ani. În această perioadă am urmat cursuri de artă la o școală de film din Los Angeles, am participat la reclame și am jucat în scurtmetraje”, a mărturisit nepoata lui Alain Delon într-un interviu pentru www.mia-lejournal.com.

„Aș alege profesia de actor, care este mai completă”

Alyson, nepoata lui Alain Delon iubește caii și lupii

Tânăra a mărturisit că între meseria de model și cea de actriță, o preferă pe a doua, pentru că „este mai completă. Imagine și sunet”, deși ambele „sunt profesii artistice și alegerea este ghidată de un anumit număr de criterii, care sunt calitatea propunerii, momentul propunerii și dorința”.

Dintre modele, nepoata lui Alain Delon susține că le admiră pe „Cindy Crawford, Linda Evangelista și Kate Moss”, iar „ca actriță am câteva femei care m-au marcat. Prin performanțele lor și prin viețile și angajamentele lor. Le-aș putea menționa pe Jane Fonda, Robin Wright, Salma Hayek, Jennifer Lawrence și Zendaya”.

Lucruri neștiute despre nepoata lui Alain Delon

Unul dintre romanele sale preferate este „Le parfum” de Patrick Suskind. Iar parfumul pe care-l folosește o femeie consideră că este „o invitație la călătorie, uneori o promisiune. Dar și o legătură de transmitere care evocă amintiri.

Am două parfumuri de care sunt foarte atașată: „Eau sauvage” de la Dior și „Paris Venise de la Chanel”, dar îmi plac și cele pe bază de mosc”. Frumoasei Alyson Le Borges îi place să trăiască „cu elementele și speciile”, precum și „marea cu surfingul, pământul cu drumețiile”.

„În ceea ce privește animalele, mă fascinează câinii din viața mea de zi cu zi și, atunci când se ivește ocazia, caii și lupii. Un animal sălbatic foarte organizat. Trăiesc cu rețelele sociale fără a fi sclavul lor. Am o atitudine foarte prudentă față de rețelele sociale”, s-a destăinuit fiica lui Anthony Delon și nepoata unuia dintre cei mai fascinați actori ai lumii.

Citiți și:

Alain Delon își transformă averea în bani. A pregătit ceva spectaculos

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre