Simona Ionescu / Redactor Șef

Nici măcar nu îi mai spune „tată”. Fiica lui Alin Oprea l-a umilit în direct, la televizor

Nici măcar nu îi mai spune „tată”. Fiica lui Alin Oprea l-a umilit în direct, la televizor
Scandalul divorțului solistului de la „Talisman”, Alin Oprea, pare să nu se mai încheie. Acum și fiica adolescentă a artistului a intrat în schemă și l-a criticat dur, într-o intervenție telefonică în direct la „Xtra Night Show”, emisiunea prezentată de Dan Capatos. I-a reproșat tot ce avea pe suflet și, ce e mai trist, în toată intervenția nu a putut nici măcar o dată să îi spună „tată”.

Pornit pe dezvăluiri în contextul divorțului de mama copiilor săi, Alin Oprea a apărut în emisiuni tv. Cel mai recent s-a plâns că l-a agresat soacra și că nu e lăsat în propria casă să își adune lucrurile, dar și că fosta nevastă i-a aruncat la gunoi CD-urile scoase de trupă.

Fiica lui Alin, Melissa, nu a suportat remarcile părintelui său și a pus mâna pe telefon. Ea și-a criticat în termeni foarte duri tatăl.

Adolescenta a sunat în timpul emisiunii și, printre suspine și lacrimi i-a reproșat tot ce avea pe suflet.  Nici măcar nu l-a mai numit „tată”. „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână. Cine ești? Cum poți să faci atât de mult rău?”, a spus fiica artistului în cadrul emisiunii lui Capatos. Apoi a închis telefonul. Auzindu-și fiica, Alin Oprea s-a emoționat la rândul său și a început să plângă.

Lacrimi în direct

„Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus artistul. Cântărețul a dezvăluit că fosta soție l-a amenințat că îi va întoarce pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la TV.


Lidia Buble a trecut la nivelul 2: se dezbracă cum n-ați mai văzut-o. Poze care taie respirația

Cum a ajuns Ilie Năstase să consolideze afacerea Nike. Topul brandurilor de „adidași” preferați de români


„Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap. Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a mai spus Alin Oprea.

„Talismanul” Oprea s-a plâns în cadrul „Xtra Night Show” că nu a mai putut intra în casă pentru a-și lua lucrurile, deoarece fosta soacră și fostul cumnat nu i-au mai dat voie. În acest context, după o întâlnire mai agresivă cu ei, a ajuns să ceară ajutorul autorităților, sunând la 112.

Sursa foto: YouTube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre