Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicki Minaj, arestată pe aeroport, se află în custodia poliției din Amsterdam. Ce se întâmplă cu artista

Nicki Minaj, arestată pe aeroport, se află în custodia poliției din Amsterdam. Ce se întâmplă cu artista
Rapperița Nicki Minaj a fost arestată de poliție la Amsterdam cu doar câteva ore înainte de a susține un concert la Co-op Live din Manchester. Artista a fost acuzată că „transporta droguri”.

Nicki Minaj s-a filmat în timp ce a fost arestată pentru că ar fi „transportat droguri”. Vedeta călătorea de la Amsterdam la Manchester pentru următorul său spectacol din turneul Pink Friday 2.

Minaj ar fi avut la ea „droguri ușoare”

Minaj a susținut că verificarea drogurilor a fost un efort intenționat de a o forța să lipsească de la spectacolul de sâmbătă seara în Manchester. „În acest moment, ea se află în custodia poliției. Se află află la interogatoriu și facem o anchetă”, a declarat pentru The Independent Robert van Kapel, un purtător de cuvânt al Royal Netherlands Marechaussee, poliția de frontieră care se ocupă de Aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Kapel nu i-a dat numele, dar a menționat că „poate confirma că am arestat o americancă în vârstă de 41 de ani, deoarece am făcut un control la aeroportul Schiphol și am găsit droguri ușoare cu ea și este ilegal să exporți droguri ușoare în Olanda”.

Decizia ei de a filma percheziția i-a făcut suspicios pe ofițeri

Minaj s-a filmat în timp ce era arestată, iar în videoclipul postat pe instagram se poate auzi un oficial spunând că vrea să o aresteze pentru „port de droguri”, o acuzație pe care ea a negat-o. Oficialul îi spune lui Minaj că bagajele ei au fost supuse inițial unui „control rapid aleatoriu”, dar că poliția a vrut să facă o percheziție completă.

Când a întrebat-o de ce, i s-a spus că un ofițer „nu crede că nu ai la tine mai mult decât spui”, menționând că decizia ei de a filma percheziția l-a făcut pe omul legii să devină suspicios.

„Am nevoie de prezența unui avocat”

Inițial, Minaj a refuzat să meargă cu poliția. „Nu mă duc acolo. Am nevoie de prezența unui avocat”, i-a spus ea ofițerului. După câteva schimburi de replici, Minaj cedează în cele din urmă și intră într-un vehicul al poliției. În timpul transportului, ea le-a spus oamenilor legii că este îngrijorată că s-ar putea să nu poată ajunge la următorul ei spectacol. Ofițerul a asigurat-o că vor „încerca să o ducă acolo” cât mai curând posibil.

„Țineți cont că mi-a luat gențile fără consimțământ”

Minaj susține că poliția „a spus că a găsit iarbă și că un alt grup de persoane trebuie să vină aici pentru a cântări prerolurile”,  făcând referire la jointurile de marijuana prerulate care sunt cumpărate de obicei în magazine. „Țineți cont că mi-au luat gențile fără consimțământ. Securitatea mea i-a anunțat deja că acele pre-rolls le aparține. Oh, da & pilotul vrea să-mi dau jos postarea de pe instagram”, a scris ea pe X.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre