Simona Ionescu / Redactor Șef

Petreceri cu droguri. Un nou scandal în sânul familei regale

Petreceri cu droguri. Un nou scandal în sânul familei regale
Scandalurile în sânul familiei regale britanice par să nu se mai termine. În timp ce prințul Harry se gândește tot mai serios la condițiile obținerii cetățeniei britanice, după ce a distrus aproape orice relație familială cu rudele sale de prim rang, din Australia a izbucnit un adevărat taifun care pare că va șifona serios imaginea casei regale.

Vedeta de Hollywood Rebel Wilson este cea care declanșează un nou scandal cu familia regală britanică. Celebra actriță australiană spune că un membru al familiei regale care era a invitat-o la o orgie alimentată de droguri, în casa unui miliardar american din domeniul tehnologiei. Dezvăluirea apare în noua carte de memorii a vedetei, Rebel Rising. Conform actriței, întâmplarea a avut loc în 2014. Chiar dacă exponentul familiei regale britanice nu a fost numit, ea afirmă că era în linia de succesiune la tron, scrie Daily Mail.

Vedeta declanșează un nou scandal cu familia regală

Actrița, în vârstă de 44 de ani, a scris în carte: „Am primit o invitație de ultim moment la petrecerea unui miliardar din domeniul tehnologiei – tipul care m-a invitat, care este al cincisprezecelea sau al douăzecilea în linia de succesiune la tronul britanic, i-a spus prietenului meu de sex masculin: Avem nevoie de mai multe fete. Petrecerea a fost o nebunie. Bărbații călăreau pe un câmp, fetele îmbrăcate în sirene erau în piscină… Proprietatea era imensă și (…) oamenilor li s-au alocat camere pentru a dormi acolo peste noapte.

Actrița Rebel Wilson susține că un membru al familiei regale a invitat-o la o orgie „condimentată” cu droguri (Instagram)

„(…) A fost și un imens foc de artificii privat și apoi, dintr-o dată, pe la ora 2 dimineața un tip iese cu o tavă mare plină cu ceea ce arată ca o tonă de bomboane. Mă gândesc: Ooooh, astea sunt bomboane?, iar tipul care ține tava spune: Nu, astea sunt Molly (n.r. – MDMA), și m-am întors spre scenaristul cu care vorbeam, confuză. El spune: Oh, este pentru orgie… Orgiile încep în mod normal cu aceste lucruri, cam în această perioadă (a petrecerii).

Actrița Rebel Wilson face dezvăluiri tulburătoare pentru britanici și nu numai.

Automat, comentariul lui Windsor (n.r. așa îl numește în carte actrița pe reprezentantul familiei regale britanice, cu trimitere la Castelul Windsor, reședința fostei regine Elisabeta) despre nevoia de a fi mai multe fete a început să aibă mult mai mult sens. Nu vorbeau despre un raport băiat-fată, ca și cum ar fi fost o discotecă de pe vremuri. Vorbeau despre o ORGIE! Inutil să mai spun că mi-am suflecat rochia și am fugit de acolo cât de repede am putut”.

Rebel Wilson își lansează cartea de memorii

Cartea de memorii a lui Rebel Wilson urmează să fie lansată în Marea Britanie pe 25 aprilie și a creat deja un val de controverse în SUA.

După ce a dezvăluit despre petrecerea cu droguri, actrița australiană se confruntă și cu o potențială acțiune în justiție după ce a dedicat un întreg capitol din cartea Rebel Rising unei experiențe dificile de lucru cu un fost co-star despre care în final a confirmat că este Sacha Baron Cohen. În vârstă de 52 de ani, acesta este cunoscut mai ales pentru creațiile sale de comedie Ali G și Borat. Cei doi au jucat împreună în comedia de acțiune Grimsby din 2016.

Duminică, pe Instagram, ea a scris: „Nu voi fi redusă la tăcere de avocați scumpi sau de PR-manageri de criză. Cel despre care vorbesc într-un capitol al cărții mele este: Sacha Baron Cohen”.

Sursa foto: Instagram, Royal Collection Trust / © His Majesty King Charles III 2023. Photo: Andrew Holt

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre