Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicolas Cage are pasiuni ciudate. Câți bani a plătit actorul pentru craniul unui dinozaur

Nicolas Cage are pasiuni ciudate. Câți bani a plătit actorul pentru craniul unui dinozaur
De-a lungul anilor a câștigat milioane de dolari, dar Nicolas Cage se pare că și-a risipit averea pe diverse lucruri.

A cunoscut succesul în anii 1990, talentul său fiind uriaș, însă Nicolas Cage nu are deloc grijă de banii și imaginea sa.

Nicolas Cage are pasiuni ciudate. Câți bani a plătit actorul pentru craniul unui dinozaur

Ce se întâmplă cu Nicolas Cage? Părea că și-a revenit după cea de a cincea căsătorie, dar nu e deloc așa. Recent, starul a fost confundat cu un om al străzii și dat afară din restaurant. Motivul? S-a luat la ceartă cu angajații localului. În plus, au existat și martori care au spus că marele artist s-ar fi aflat și sub influența alcoolului.

150.000 de dolari pentru o… caracatiță

Sursele spun că în ultimii ani acesta și-ar fi risipit toată averea pe tot felul de achiziții care de care mai excentrice și a adunat datorii imense. Mai mult, se știe că acesta a fost îndrăgostit de castele și case de lux, iar la un moment dat avea nu mai puțin de 15 locuințe.

De asemenea, se cunoaște faptul că starul a mai plătit 16 milioane de dolari pentru o vilă în Newport, Rhode Island și alte 8,5 milioane de dolari în Las Vegas. Dar asta nu e tot, pentru că Nicolas are și alte pasiuni ciudate. El a scos din buzunar nu mai puțin de 150.000 de dolari pe o caracatiță. Dar și 300.000 de dolari pe craniul unui dinozaur.

Au apărut imaginile de la a doua întâlnire romantică a lui Nicolas Cage cu tânăra soție

Inel cu diamant negru pentru cea de-a cincea soție

Anul acesta, Nicolas i-a dat un inel cu diamant negru celei de-a cincea femei pe care a luat-o de soție. Este vorba de Riko Shibata, cu 30 de ani mai tânără decât el. Acesta a mai căsătorit cu Erika Koike, în martie 2019, iar mariajul lor s-a terminat după doar patru zile.

Din 1995 până în 2001 actorul a avut-o ca soție pe Patricia Arquette. Ulterior, timp de doar trei luni partenera sa de viață a fost fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley. Actorul a mai fost căsătorit și cu Alice Kim, din iubirea lor venind pe lume un băiat, Kal-El.

Sursă foto: protv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre