Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry a născut. De ce a ales ca bebelușul să poarte numele Sfintei Marii

Nicole Cherry a născut. De ce a ales ca bebelușul să poarte numele Sfintei Marii
Cireșica noastră a devenit mamă. Frumoasa cântăreță a făcut primele declarații după venirea pe lume a bebelușei.

Nicole Cherry e în culmea fericirii. Vedeta a devenit mămică cu acte în regulă și a dat vestea pe contul său de socializare. Este atât de încântată că le-a arătat tuturor prima fotografie cu micuța.

Nicole Cherry a născut. De ce a ales ca bebelușul să poarte numele Sfintei Marii

Nicole Cherry și-a văzut visul cu ochii și a adus pe lume o fetiță sănătoasă. La scurt timp, cântăreața a scris și un mesaj pentru fanii săi: ”A venit prințesa”, lângă o poză din spital.

Cireșica se numără printre graviduțele care nu au avut deloc probleme cu sarcina, dar și printre cele mai tinere mămici.  „Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost … nu mai e așa ușor.

S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu … stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, a scris Nicole Cherry, pe Instagram.

Micuța va purta două nume

Recent, Nicole și iubitul ei s-au hotărât și la numele pe care-l va purta bebelușa. De fapt, sunt două nume, primul Anastasia și cel de-al doilea, Maria. Există și un motiv pentru care cântăreața a ales ca fetița să aibă și numele Sfintei Marii: și-a dorit să fie sărbătorită și vara.

„Maria. Îmi place foarte mult numele și pe lângă asta, m-am gândit că o să se sărbătorească și ea când e cald. Eu am suferit mereu pe chestia asta, pentru că pe 5 decembrie e ziua mea de naștere și pe 6 mă sărbătoresc cu numele. Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele.

Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a mai spus Cireșica.

Cum arată camera micuței

Cu puțin timp înainte să nască, Nicole a terminat de pregătit și camera fetiței și e foarte mulțumită de cum a ieșit. A ales un mobilier alb, care se asortează perfect cu obiecte în tonuri de bej și roz. „Dragilor, camera micutei mele este acum pregatita!”, a scris Nicole Cherry în descrierea pozelor din camera Anastasiei.

Pe surse: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre