Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicoleta Luciu a fost la un pas de divorț din cauza ei. Cum arată azi amanta lui Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu a fost la un pas de divorț din cauza ei. Cum arată azi amanta lui Zsolt Csergo
Nicoleta Luciu este actriță, fotomodel, cântăreață și fostă co-prezentatoare la „Vocea României”. A făcut parte din formația muzicală Laguna și, de mulți ani, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei.

În 2012, anul în care s-a cununat religios, Nicoleta Luciu și afaceristul Zsolt Csergo a ajuns la un pas de divorț din cauza altei femei. O instructoare de sport, a cărei carieră a înflorit de atunci, a apărut în ipostaza de amantă a soțului milionar al Nicoletei. Imagini cu aceștia pe un iaht, în Croația, dar și dialogurile dintre ei, au scos la iveală detalii deloc confortabile pentru voluptoasa brunetă. Era clar pentru toată lumea că între cei doi era mult mai mult decât o „prietenie” sau o relație „profesională” așa cum pretindeau până la acel moment.

Nicoleta Luciu a fost la un pas de divorț din cauza ei

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit în aprilie 2012. Evenimentul a avut loc la Miercurea Ciuc și a fost unul emoționant, așa cum declara și frumoasa mireasă la momentul respectiv. Imediat după cununie, cei doi soți și-au botezat și tripleții, născuți cu jumătate de an în urmă – Kim, Karoly și Kevin. 

Nicoleta Luciu are o o relație cu Zsolt Csergo din 2005, iar din 2012 sunt soț și soție (Instagram)

Nicoleta și Zsolt s-au cunoscut în 2005 și de atunci formează un cuplu. În 2008, a venit pe lume primul lor copil, Zsolt Junior, iar la sfârșitul anului 2011, Nicoleta a devenit și mamă de tripleți, după un tratament de fertilizare. Câteva luni mai târziu, afaceristul, care avea la momentul respectiv o avere estimată la 60 de milioane de euro, i-a dăruit Nicoletei inelul de logodnă în timpul unei vacanțe la Veneția.

În anul nunții, o serie de imagini cu soțul Nicoletei Luciu și antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga Sebestyén au devenit publice. Cei doi fuseseră surprinși pe un iaht, în Croația. Între ei a fost și un dialog aprins, din care se vede clar că reproșurile aduse de bărbat sunt mânate de gelozie. Apariția imaginilor a fost prima cumpănă din viața de familie a fostului iepuraș Playboy.

Poveste de amor vehiculată la nivel de zvonuri

Înainte de asta, se zvonea în Miercurea Ciuc că între soțul vedetei și Kinga exista o relație cu mai bine de un deceniu înainte ca Nicoleta să apară în viața lui. Sportiva, care a adus Kangoo Jumps în România, ar fi fost angajata lui Zsolt Csergo o perioadă, înainte să fie cunoscută ca antrenoare de Kangoo Jumps. 

Așa arată acum Kinga Sebastyen, sportiva care a fost la un pas să destrame familia Nicoletei Luciu, dar care și-a construit o carieră de invidiat în lumea sportului (Facebook)

De exemplu, în anul 2008, Kinga și Zsolt au mers împreună la inaugurarea primului bloc ridicat de el în Miercurea Ciuc. A urmat vacanța celor doi din Croația, de unde au apărut imaginile. Când acestea au devenit publice, soțul Nicoletei Luciu a susținut că relația era una strict profesională.

Cine este Kinga Sebestyén

Kinga avea doar 20 de ani când și-a descoperit pasiunea pentru fitness și, de atunci, nu s-a mai oprit. Ambasadoarea Kangoo Jumps în țara noastră a lansat cu succes un program de slăbire, „Fat Burning cu Kinga Sebestyén”. Ea povestește că și-a ajutat în primul rând fiica să slăbească. Fiica ei, Sugarka, a reușit performanța de a slăbi 60 de kilograme prin sport și prin programul lansat de mama ei. 

Kinga Sebastyen a pus România în Cartea Recordurilor, acum 5 ani, organizând cea mai mare clasă de Kangoo Jumps din istorie, cu peste 1500 de participanți (Facebook)

În prezent, Kinga Sebestyén este lector la Federația Română „Sportul pentru Toți”, creatoare de programe de reabilitare pe ghete rebound și membru fondator KAPO – sănătate pe ghete. Practică Kangoo Jumps din anul 2007. De atunci, organizează inclusiv cursuri pentru instructori în acest domeniu sportiv și sute de evenimente în întreaga lume. Începând din anul 2010, Kinga promovează anual evenimente caritabile, prin intermediul Kangoo Club România, sub denumirea „Kangoo Jumps pentru viață”, împreună cu Asociația „M.A.M.E.”, sumele strânse fiind donate persoanelor nevoiașe. 

Kinga Sebastyen este, mai nou, bunică. Ea continuă cu succes activitatea sportivă (Instagram)

Mai mult, în urmă cu cinci ani, Kinga Sebestyén, care este mamă a doi copii și bunică, a pus România în Cartea Recordurilor. Peste 1.500 de persoane au participat în Oradea la cea mai mare clasă de Kangoo Jumps din istorie.

Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu, noi zvonuri de despărțire

Dacă în 2012 zvonurile de divorț au fost, în final, aplanate, acestea au apărut ani mai târziu. În 2021 s-a spus din nou că cei doi se vor separa. La momentul respectiv totul s-a dovedit a fi doar o știre falsă. Nicoleta Luciu a ieșit public și a anunțat că nu se pregătește de divorț. Bruneta a declarat răspicat: ea și Zsolt Csergo continuă să formeze un cuplu sudat și o familie fericită alături de cei patru copii ai lor.

Zsolt Csergo a negat, la rându-i, un posibil divorț. Bărbatul spune că e obositor ca „la fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă”. El a mai spus că sunt foarte deranjante aceste zvonuri și că ele „ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri