Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicoleta Luciu face anunțul momentului în showbizz-ul românesc. Fanii numără zilele

Nicoleta Luciu face anunțul momentului în showbizz-ul românesc. Fanii numără zilele
Sunt ani buni de când Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase vedete din România a dispărut de pe sticlă. Ce se întâmplă acum cu bruneta.

A făcut tot ce a putut mai bine să-și crească copiii, alături de soțul său, de aceea a ales să se mute la Miercurea Ciuc. Dar Nicoletei Luciu i-a fost dor de marea sa iubire.

Nicoleta Luciu face anunțul momentului în showbizz-ul românesc. Fanii numără zilele

Toți cei care o iubesc pe Nicoleta Luciu și au dorit să o revadă pe sticlă, primesc acum cea mai bună veste. Vedeta se reîntoarce într-un proiect super ambițios. Chiar vedeta a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, dar nu le-a spus fanilor săi despre ce e vorba, pentru că-și dorește ca totul să fie o surpriză.

Nicoleta a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie strălucitoare și pare într-o formă de invidiat. „O să vă distrati! Când, unde? O să aflați în curând!”, a scris Nicoleta Luciu pe Facebook, în descrierea imaginilor.

 „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”

Într-un interviu oferit cu ceva timp în urmă pentru Impact, ea a vorbit despre momentul în care s-a mutat din București, precizând și că așteaptă oferte pentru a se reîntoarce în televiziune. Iată că visul i s-a împlinit și toată lumea așteptă cu sufletul la gură să vadă ce va face frumoasa din Miercurea Ciuc.

„Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen. Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții.

„Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci”

Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii”, a declarat vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre