Simona Ionescu / Redactor Șef

Nina Dobrev, actrița din The Vampire Diaries, accident grav. Imagini îngrozitoare cu ea pe patul de spital

Nina Dobrev, actrița din The Vampire Diaries, accident grav. Imagini îngrozitoare cu ea pe patul de spital
Vedeta a distribuit o serie de imagini, iar ceea ce se  vede este de-a dreptul de speriat. Celebra actriță se confruntă cu probleme grave.

Nina Dobrev, actrița bulgară care a jucat în The Vampire Diaries a suferit un accident grav și a distribuit imagini îngrozitoare cu ea pe patul de spital. Vedeta este îndrăgită de milioane de adolescenți după ce a jucat în celebrul serial – fenomen.

Nina Dobrev, actrița bulgară care a jucat în The Vampire Diaries a suferit un accident de motocicletă (Instagram)

Actrița a distribuit două imagini arătându-le fanilor cum a început totul, și unde s-a ajuns. Ea apare în prima imagine pe o motocicletă de teren. În a doua fotografie, este întinsă pe patul de spital, cu un picior în atele și cu guler rigid, pentru susținerea gâtului. Imaginile s-au viralizat, ajungând la peste 1,5 milioane de persoane.

Actrița Nina Dobrev a devenit celebră cu rolul din The Vampire Diaries

Nina Dobrev este o actriță, cântăreață și fotomodel de origine bulgaro-canadiană. Ea a devenit celebră odată cu rolul Elenei Gilbert din The Vampire Diaries, unde a apărut din 2009 până în 2017.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Ulterior, a  jucat rolul Miei Jones, o tânără adolescentă devenită mamă, în serialul Degrasi: The Next Generation, de la sezonul 6 până la sezonul 9. Pentru rolurile sale pe placul generațiilor de adolescenți, a câștigat 13 premii importante, la care se mai adaugă alte 7 nominalizări.

A abandonat facultatea pentru actorie

Nina Dobrev s-a născut pe 9 ianuarie 1989 la Sofia, Bulgaria, dar familia s-a mutat în Canada când copila avea doi ani. Copilăria și-a petrecut-o în Toronto, astfel că vorbește fluent bulgara, limba ei maternă, dar li limba engleză, a țării sale adoptive. Mama vedetei este artistă, iar tatăl ei informatician. De la o vârstă fragedă a arătat entuziasm față de arte, față de dans, gimnastică, teatru, muzică și actorie.

Nina Dobrev a urmat școala J.B. Tyrell Sr. Public School și Wexfored Collegiate School for the Arts în Scorborough, Ontario. Ulterior, s-a înscris la cursuri de sociologie la Ryerson University din Toronto, dar în 2008 le-a abandonat pentru a începe carieră în actorie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre