Simona Ionescu / Redactor Șef

Ninsorile din deșert anunță sfârșitul lumii? O profeție din Biblie

Ninsorile din deșert anunță sfârșitul lumii? O profeție din Biblie
A nins în deșert! Adepții Bibliei cred că aceste anomalii au fost prezise în Sfânta Scriptură și indică sfârșitul lumii.

Ninsorile din deșert anunță sfârșitul lumii? A nins mai întâi în Sahara, în sudul Algeriei, iar apoi în Arabia Saudită. Adepții Bibliei spun că nu este semn bun. Climatologii spun și ei că anul iarna această a fost bogată în fenomene meteo extreme, cum nu au mai fost de zeci de ani.

Ninsorile din deșert anunță sfârșitul lumii?

A fost vreme extremă în această iarnă, cu fenomenele meteo neașteptate.

India, China și Emiratele Arabe Unite s-au confruntat cu valuri de frig sever. În orașul Delhi (India) a fost cea mai rece iarnă din ultimii 119 ani. În Spania au fost furtuni de zăpadă de o mare intensitate, cum nu s-au mai văzut din 1971.

În decembrie, a nins în deșertul Sahara, în sudul Algeriei, iar acum a nins în Arabia Saudită.

Adepții Bibliei cred că aceste anomalii au fost prezise în Sfânta Scriptură și indică sfârșitul lumii.

Adepții convinși ai Bibilei au comparat ninsoarea care a căzut recent în două deșerturi diferite cu o profeție a lui Isaia, scrie evz.ro.

Duminică, 17 ianuarie, a nins în provincia Asir din Arabia Saudită, pentru prima oară în ultimii 50 de ani. Temperaturile au scăzut la -2 C. Miercurea trecută (13 ianuarie) a nins, de asemenea, în orașul algerian Ain Sefra, considerat o poartă către Sahara.

A fost a patra iarnă consecutivă când s-a înregistrat zăpadă sau gheață într-o zonă considerată aridă în mod normal. Înainte de prima ninsoare și apariția gheții la Ain Sefra, nu mai ninsese de 37 de ani.

Ninsorile din deșert anunță sfârșitul lumii?

Există voci care cred că vremea neobișnuită este un semn clar că se apropie sfârșitul lumii.

Spre exemplu, canalul Israel365 News, care “oferă o perspectivă biblică proaspătă”, potrivit propriei descrieri, afirmă că profetul Isaia vorbește adesea de ”înflorirea” deșerturilor, ca parte a explicației sale pentru sfârșitul vremurilor.

În versetul 35:1 Isaia spune: “Deșertul arid se va bucura, lumea sălbatică se va bucura/ Și va înflori ca un trandafir”.

Iar în versetul 43:19 acesta proclamă: “Sunt gata să fac ceva nou/ Chiar dacă va cădea zăpada, vei observa imediat/ ea va face un drum prin sălbăticie/și printre râurile deșertului”.

Apariția neobișnuită a zăpezii în zone cu un climat în general arid și în regiuni foarte calde ar putea fi un indiciu că sunt acele “râuri ale deșertului” indicate de profet, consideră unii adepți ai profețiilor biblice.

Însă Isaia a amintit de zăpadă și dintr-o perspectivă mai optimistă. El a spus că zăpada a fost un semn de bun augur pentru iertarea Domnului, menționată în versetul 1:18.

În acest verset, Hashem spune: “Fie păcatele tale ca purpura, ele pot deveni albe ca zăpada/Fie ele roșii ca lâna vopsită/ Ele pot deveni ca lâna pură”. Sursa: evz.ro


Ger polar în România! Temperaturile scad până la minus 20 de grade

Știați? Când au fost cele mai grele ierni din România

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre